Ένα dressing που θα χρησιμοποιήσεις στις περισσότερες σαλάτες του καλοκαιριού. Μπορείς να την κρατήσεις στο ψυγείο για 2 εβδομάδες.

Τι θα χρειαστείς:

1/4 κούπας κρεμμύδι τριμμένο

1/4 της κούπας ξύδι

4 κουταλιές Dijon Mustard

1/2  κούπα ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι αλάτι

μαύρο πιπέρι

Πως να το κάνεις:

Βάλε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και χτύπησέ τα καλά. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Άφησέ το για πέντε λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις.

featured photo: www.recipetineats.com