Eίναι γρήγορο και εύκολο και θα χρειαστείς μόνο τορτελίνι, βούτυρο και σκόρδο. Σε τριάντα λεπτά θα έχεις το γεύμα σου για το οποίο -στα συν αυτό- θα χρειαστείς μόνο ένα σκεύος.
Τι θα χρειαστείς:
1 πακέτο τορτελίνι
1/4 της κούπας βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1.5 κουταλιά κορν φλάουρ
1.5 κούπα ζωμό λαχανικών
αλάτι και πιπέρι
Πώς θα το φτιάξεις:
Βράσε τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σε αλατισμένο νερό. Στράγγισε.
Στο ίδιο σκεύος ζέστανε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να λιώσει εντελώς το βούτυρο.
Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μπολ διέλυσε το κορν φλάουρ στον ζωμό και πρόσθεσε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
Μόλις το νερό εξατμιστεί και τα υγρά στην κατσαρόλα δέσουν είναι έτοιμο. Πρόσθεσε και ανακάτεψε τα τορτελίνι και πασπάλισε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα.