Θα μπορούσε το ταπεινό τοστάκι ζαμπόν-τυρί (ή γαλοπούλα-τυρί στη διαιτητική εκδοχή του να γίνει ένα πραγματικά ενδιαφέρον γεύμα;
Κι όμως γίνεται, αρκεί να ανοίξουμε λίγο τους γευστικούς μας ορίζοντες!
- με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα
- με τυρί κρέμα και φράουλες (ή οποιοδήποτε φρούτο μας ταιριάζει)
- με βρασμένο μήλο, μέλι και κανέλα
- με αβοκάντο και μέλι
- με ταχίνι ανακατεμένο με κακάο, μέλι και σταφίδες
- με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα ή τρούφα σοκολάτας ή μπανάνα
- με γιαούρτι, μούρα και ξηρούς καρπούς
- με προσούτο και πεπόνι
- με ζαμπόν και αποξηραμένα σύκα
- με τυρί κρέμα και αποξηραμένα δαμάσκηνα
- με τυρί, αυγό βραστό σε φέτες και ντομάτα
- με αβοκάντο και αυγό ποσέ
- με τυρί κρέμα, καπνιστό σολωμό και αγγούρι
- με τόνο και μαρούλι
- με πατέ ελιάς και ψητά λαχανικά
- με ομελέτα και ντομάτα
- με πέστο, ντομάτα και μοτσαρέλα
- με ψητό κοτόπουλο, μαρούλι και μουστάρδα (leftover στο μεγαλείο του)
- με ψητά λαχανικά και κατίκι
- με τυρί φέτα, ντομάτα και ρίγανη