Το μόνο πιο καλοκαιρινό από τα ζουμερά ροδάκινα είναι το καρπούζι. Τα ροδάκινα μυρίζουν καλοκαίρι κι εσύ θα τα ψήσεις στο grill και θα τα απολαύσεις με γιαούρτι και μέλι σαν επιδόρπιο.
Τι θα χρειαστείς:
1/4 της κούπας γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ ΚΛΑΣΙΚΟ πλήρες
1/8 από ένα κουταλάκι κανέλα
2 μεγάλα ώριμα ροδάκινα
2 κουταλιές μέλι
Πως θα το φτιάξεις:
Ανακάτεψε το γιαούρτι με την κανέλα σε ένα μικρό μπολ.
Ψήσε τα ροδάκινα στο grill μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 2-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Περίχυσε με το μέλι και σέρβιρε με μία μεγάλη κουταλιά από το γιαούρτι.