Αγαπάμε τα τρουφάκια γιατί είναι ένα γλυκό που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, τότε που τα έφτιαχνε η μαμά μας για να κεράσουμε τους συμμαθητές μας στη γιορτή μας. Είναι εύκολα, νόστιμα και μπορείς να τα κάνεις κυριολεκτικά μια μπουκιά!
Αυτά τα τρουφάκια με φυστίκι Αιγίνης από το blog mrsolivespoon είναι ακόμα πιο εύκολα από τα κλασικά γιατί γίνονται με δύο μόνο υλικά!
Υλικά:
- 120 γραμμάρια κρέμα μαύρης σοκολάτας
- 150 γραμμάρια φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι και 30 γραμμάρια έξτρα για το παναρισμα
Εκτέλεση:
Στο μουλτι πρόσθεσε την κρέμα με τη μαύρη σοκολάτα μαζί με τα 150 γραμμάρια φιστίκι Αιγίνης. Χτύπα τα μαζί μέχρι να έχεις τα χοντροκομμένα φιστίκια ενωμένα με την κρέμα. Άφησε για 30 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια κάνε τα μπαλάκια. Πέρνα τα από το θρυμματισμένο φιστίκι Αιγίνης για να παναριστουν καλά.
Είναι έτοιμα να τα αποθηκεύσεις στο ψυγείο σου, εάν καταφέρεις να μην τα φας όλα!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μεξικάνικα Νάτσος με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα