Τα πασχαλινά κουλουράκια θα μετατραπούν από τη @Mrs Olive Spoon σε λαχταριστές καριόκες με επικάλυψη από τα σοκολατένια αυγά που σου έμειναν και αυτό ήταν κάτι νέο δημιουργήθηκε.
Τι θα χρειαστείς:
250γρ. Κουλουράκια πασχαλινά 70γρ. Καρυδόψιχα 15γρ. Κακάο άγλυκο 3 φέτες γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι 30γρ. Σιρόπι 200γρ. Πασχαλινά κουνελάκια-αυγά
Πώς θα το φτιάξεις:
Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε μέσα τα κουλουράκια και τα χτυπάμε να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα το κακάο και τη καρυδόψιχα κομμένη σε κομματάκια.
Επιστρέφουμε στο πολυκόφτη και χτυπάμε το γλυκό του κουταλιού με το σιρόπι και το χτυπάμε να γίνει μια μάζα.
Το προσθέτουμε μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως. Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδόκολλα τυλίγουμε σφιχτά να πάρει σχήμα και βάζουμε για 30 λεπτά στη κατάψυξη.
Παράλληλα λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Κόβουμε σε φέτες και βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια βάζοντας τα στο ψυγείο για να σφίξουν και να παγώσει η σοκολάτα. (Μπορείς να τυλίξεις με αλουμινόχαρτο και να τα έχεις έτοιμα για σερβίρισμα.