Η ταινία “You’re Cordially Invited” βασίζεται στον χειρότερο εφιάλτη κάθε νύφης και ακολουθεί τις ατυχίες που συμβαίνουν όταν ένας απομακρυσμένος χώρος γάμου κλείνει κατά λάθος διπλά ένα Σαββατοκύριακο, οδηγώντας σε σύγκρουση τις δύο μεριές. Δεδομένου ότι το χάος των γάμων είναι go-to rom-com τροφή, μπορούμε ήδη να καταλάβουμε ότι πρόκειται για καταστροφή και διασκέδαση μαζί.

Παρακάτω γράφω όσα πρέπει να μάθεις για τη νέα ταινία.

Τι αφορά το You’re Cordially Invited;

Το You’re Cordially Invited αφορά δύο γάμους σε έναν χώρο, σε ένα νησιωτικό θέρετρο στις ακτές της Τζόρτζια. Η Witherspoon υποδύεται την αδελφή της μιας νύφης και ο Ferrell τον πατέρα της άλλης.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Nicholas Stoller, ο οποίος έγραψε επίσης τα Bros, Night School, Sex Tape, Zoolander 2, The Muppets, Muppets Most Wanted, The Five-Year Engagement και Neighbors 2: Sorority Rising.

Ποιοι συμμετέχουν στο cast;

Η Witherspoon και ο Ferrell πρωταγωνιστούν, φυσικά, με τον Jack McBrayer στο ρόλο του άτυχου ξενοδόχου που ευθύνεται για την παρεξήγηση. Το cast του συνόλου περιλαμβάνει επίσης τους Geraldine Viswanathan, Meredith Hagner, Jimmy Tatro, Stony Blyden, Leanne Morgan, Rory Scovel, Keyla Monterroso Mejia, Ramona Young και Celia Weston.

Η τελευταία ρομαντική κομεντί της Witherspoon, η ταινία του Netflix “Your Place or Mine”, με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher, δεν ήταν τόσο wow, παρά τις πολλές χάρες της Witherspoon. Αλλά με ένα κωμικό βαρίδι όπως ο Ferrell για να παίξει και έναν βετεράνο σεναριογράφο-σκηνοθέτη στο τιμόνι, φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά αστείο, χαριτωμένο και διασκεδαστικό. Όπως το Anyone but You, αλλά για ενήλικες! Αν μη τι άλλο, μια ταινία Will Ferrell-Reese Witherspoon είναι ασφαλές να τη δεις με τους γονείς σου.

Υπάρχει τρέιλερ;

Το πρώτο στοιχείο έπεσε την Τρίτη 14 Μαΐου! Δεν φαίνεται να υποδηλώνει κάποια χημεία μεταξύ των χαρακτήρων του Will Ferrell και της Reese Witherspoon, αλλά δεν δίνει επίσης σε κανέναν από τους δύο παρτενέρ, οπότε θα ποντάρουμε ότι αυτοί οι δύο θα έχουν τουλάχιστον κάποιο φλερτ. Αναμένουμε!

Το You’re Cordially Invited θα κάνει την εμφάνισή του στο Prime Video στις 30 Ιανουαρίου 2025.