Το πώς θα ντυθείς την καλοκαιρινή περίοδο, παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά εάν θέλεις να νιώθεις άνετα και δροσερά όλες τις ώρες τις ημέρας. Τα βαμβακερά υφάσματα είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες και αυτά που θα δεις να κυκλοφορούν παντού είναι τα denim και λινά ρούχα.

Βέβαια μεταξύ μας, δεν υπάρχει εποχή του χρόνου που δεν ταιριάζει άψογα ένα denim παντελόνι, ένα denim jacket και στην προκειμένη ένα denim σορτς, τόσο μακρύ ωστέ να φοριέται σε όλους τους χώρους και όλες τις ώρες, και τόσο κοντό ώστε να είναι βολικό.

Το denim σορτς είναι ένας ήρωας της γκαρνταρόμπας που δεν είναι ποτέ στο παρασκήνιο! Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, γίνεται το βασικό στοιχείο για κάθε outfit. Θέλεις όμως να μάθεις πώς να στυλιζάρεις διαφορετικά ένα μακρύ denim σορτς, ώστε να μην βρεθείς να φοράς το ίδιο look μέρα με τη μέρα όλο το καλοκαίρι;

Δες παρακάτω looks, που μπορείς να εμπνευστείς και γιατί όχι να “αντιγράψεις” αυτή την ζεστή καλοκαιρινή περίοδο:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Georgia Smarianaki (@gina_smarianaki)

Άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό outfit που μπορείς να φορέσεις εύκολα στο γραφείο, τη δουλειά και την απογευματινή σου βόλτα. Οι μπαλαρίνες με χαμηλό τακούνι χαρίζουν μοντέρνα διάθεση, ενώ παράλληλα κάνουν το look άνετο και βολικό. Μη διστάσεις να συνδυάσεις ένα μακρύ denim σορτς με πουκάμισο ή top σε πιο elegant και ανάλαφρες υφές για να δημιουργήσεις μία αιθέρια εμφάνιση.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by eva javid (@by_eva_)

Στο ίδιο vibe με το προηγούμενο outfit, πρόκειται για ένα σύνολο που αποπνέει θηλυκότητα και είναι από τα πιο σύγχρονα που θα δεις να κυκλοφορούν. Το μακρύ denim σορτς, πηγαίνει υπέροχα με mules και ένα εφαρμοστό τοπ, ενώ για τους χώρους που θέλεις να δείχνει πιο “καλό”, μπορείς ελεύθερα να προσθέσεις ένα σακάκι, μακρύ ή κοντό. Κάνε τον κόπο να πιάσεις ένα κομψό σινιόν τα μαλλιά σου, και θα απογειωθεί!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Polina Podpletennaya🐋 (@pollyhey)

Ο πιο απλός τρόπος να συνυδάσεις το μακρύ denim σορτς, είναι ένα T-shirt, μονόχρωμο, damaged, με στάμπες ή ό,τι άλλο βρεθεί στα χέρια σου. Μέχρι στιγμής σου έχω δείξει κυρίως εικόνες με ψηλοτάκουνα, και αυτό γιατί, το μακρύ denim σορτς, έρχεται σε μήκος που πολλές φορές μπορεί να πέσεις στην παγίδα να το συνδυάσεις με τρόπο που δεν κολακεύει την συνολική σου εικόνα. Θα πρέπει, το σορτς που θα επιλέξεις να φτάνει σε ένα μήκος ιδανικό για το δικό σου σωματότυπο και ύψος, αν θέλεις να το “υποστηρίξεις” όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Polina Podpletennaya🐋 (@pollyhey)

Same but different, αυτό ακριβώς είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα κομμάτι, ώστε να μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες. Ξέρω ότι το αρβυλάκι δεν είναι και το πιο ανάλαφρο παπούτσι για καλοκαίρι, αλλά είναι σίγουρα μία επιλογή που μπορείς να δοκιμάσεις. Plus: Το denim on denim είναι πάντα IN! Και τα μαντήλια ή καπέλα, επίσης!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emily Lacey (@emilyklacey)

Big yes για αυτή την εικόνα, και είναι κάτι που μπορείς να δεις από την καθημερινότητα μέχρι ένα καλοκαιρινό event ή συναυλία. Ναι, καλά κατάλαβες, μιλάω φυσικά για το συνδυασμό του denim σορτς με cowboy boots, κάτι που είναι μεγάλη τάση και μπορείς να ευχαριστηθείς άφοβα όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αν το επιχειρήσεις σε συναυλία ή βραδινή έξοδο, παίξε με ένα λαμπερό τοπ, με παγιέτες ή στρας και βγάλε άπειρες φώτο!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Klara Montes (@klaramontes)

Last but not least, φυ-σι-κά όπως όλα τα denim ρούχα, έτσι και το μακρύ σορτς φοριέται τέλεια με sneakers και φλατ παπούτσια. Είτε είσαι chunky team, είτε λατρεύεις επιλογές τύπου sambas, ο συνδυασμός αυτός είναι σιγουράκι. Αν έχεις crocs, mesh shoes, converse και τέτοια, ακόμα καλύτερα!