Έχει κάτι ξεχωριστό αυτή η εποχή. Λίγο ο καλός καιρός, λίγο οι μεγάλες ημέρες, οι στιγμές μας στην παραλία, οι διακοπές, όλα αυτά μαζί και πολλά ακόμα καθιστούν άξια το καλοκαίρι ως την αγαπημένη εποχή πολλών. Και, χάρη σε όλα αυτά, όλοι έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν καλά και να δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις αυτή την εποχή του χρόνου.

Κάποιοι τυχεροί, όμως, δεν θα έχουν μόνο τον καιρό με το μέρος τους, αλλά και τις αστρολογικές όψεις. Και, σύμφωνα με αυτές, για ορισμένους αυτό θα είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Μεταξύ αυτών των επιρροών, ο χαρούμενος πλανήτης Δίας ξεχωρίζει ως ο πιο σημαντικός φορέας καλής διάθεσης. Γνωστός ως ο πλανήτης της αισιοδοξίας, της τύχης και της αφθονίας, ο Δίας έχει ένα κοσμικό «άγγιγμα Μίδα» και εμπνέει τους ανθρώπους να σκέφτονται πιο θετικά και να ανοίγουν την καρδιά τους σε νέες εμπειρίες. Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο Δίας αναφέρεται ως ο «μεγαλύτερος ευεργέτης» λόγω της απαράμιλλης ικανότητάς του να φέρνει μεγάλα οφέλη, με τρόπο που κανένας άλλος πλανήτης δεν μπορεί να κάνει.

Ο Δίας εισήλθε στους ζωηρούς και ζωηρούς Διδύμους στις 25 Μαΐου, οπότε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτός ο διασκεδαστικός πλανήτης θα σκορπίζει ευλογίες στα τρία ζώδια του αέρα. Θα φωτίζει μερικά από τα πιο συναρπαστικά και χαρούμενα μέρη του γενέθλιου χάρτη τους, υποσχόμενος ένα καλοκαίρι γεμάτο ευτυχία, παιχνιδιάρικη και καλή διάθεση.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι πιο ευνοημένοι του φετινού καλοκαιριού;

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Όλη η επερχόμενη χρονιά είναι μια συναρπαστική περίοδος για τους Διδύμους, χάρη στον Δία, που φωτίζει το ζώδιό σου για πρώτη φορά μετά από πάνω από μια δεκαετία. Το φετινό καλοκαίρι αποτελεί ουσιαστικά το εναρκτήριο λάκτισμα αυτής της μαγικής περιόδου ανάπτυξης και καλής τύχης, οπότε ετοιμάσου να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τη χαρούμενη ενέργεια που ρέει προς το μέρος σου. Αυτό το καλοκαίρι επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους Διδύμους. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και περισσότερη αισιοδοξία για όσα πρόκειται να έρθουν. Η προσωπικότητά σου μαγνητίζει τους άλλους, ίσως πιο πολύ από ποτέ και ο Ιούλιος είναι μια φανταστική περίοδος για να αγκαλιάσεις την κοινωνική σου φύση και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου είναι μια άλλη συναρπαστική στιγμή για την κοινωνική σου ζωή, οπότε φρόντισε να συμπεριλάβεις στην ατζέντα σου ενδιαφέροντα πράγματα για εκείνο το διάστημα. Στο πλευρό σου αυτό το καλοκαίρι δε βρίσκεται μόνο ο Δίας, αλλά και η Αφροδίτη, που θα αρχίσει να διέρχεται από την πιο παιχνιδιάρικη και παθιασμένη περιοχή του χάρτη σου στα τέλη Αυγούστου, φέρνοντάς σου πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις και ρομαντικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου του καλοκαιριού.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς ο Δίας θα περάσει το σύνολο της σεζόν στον κοσμικό 9ο οίκο σου, τον οίκο της περιπέτειας. Αυτό αποτελεί πολύ καλό οιωνό για οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, οπότε είναι μια φανταστική περίοδος για να σχεδιάσεις μια καλοκαιρινή απόδραση, να κάνεις διακοπές και να παρτάρεις ατελείωτα με τους φίλους σου. Έχεις αισιόδοξη διάθεση και ανοιχτό μυαλό, επομένως δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις νέα πράγματα ή να κάνεις ένα άλμα πίστης προς κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ο ουρανός είναι το όριο αυτό το καλοκαίρι, οπότε σκέψου θετικά και διεύρυνε τους ορίζοντές σου.

Επιπλέον, ο κυρίαρχος πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, χαρίζοντάς σου ακόμη περισσότερη γοητεία και πασπαλίζοντας με γλυκύτητα ό,τι αγγίζεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναζητήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα ή να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα λαμπερό makeover. Λίγο πριν από την φθινοπωρινή ισημερία, ο αισιόδοξος Δίας θα εναρμονιστεί όμορφα με την απολαυστική Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τα επίπεδα ευτυχίας σου και βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» ενός ήδη καταπληκτικού καλοκαιριού.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο γούρικος Δίας θα βρίσκεται στον διασκεδαστικό και flirty 5ο οίκο σου όλο το καλοκαίρι, Υδροχόε, οπότε θα πρέπει να αναμένεις ότι η ευτυχία και το παιχνίδι θα αποτελούν προτεραιότητα για σένα τους επόμενους μήνες. Δε θα δυσκολευτείς να ξεκλέψεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να διοχετεύσεις περισσότερη ενέργεια σε όσα σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση, είτε αυτό σημαίνει να εργαστείς πάνω σε κάτι που σε παθιάζει, να επιδιώξεις μια δημιουργική προσπάθεια, να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι ή να αναθερμάνεις τη σεξουαλική σου ζωή. Η έμπνευση ρέει, το ίδιο κι ο ρομαντισμός, οπότε ικανοποίησε τις επιθυμίες σου και απόλαυσε τις καλές δονήσεις που έρχονται προς το μέρος σου.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, έχεις βλέψεις για μια πρόσθετη ώθηση ευθυμίας και ενθουσιασμού, καθώς η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 19 Αυγούστου σε ενεργοποιεί, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποτινάξεις τον παλιό σου εαυτό και να αγκαλιάσεις μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά, ο ερωτικός πλανήτης της Αφροδίτης αρχίζει να φωτίζει τη ζώνη περιπέτειας του χάρτη σου, εμπνέοντάς σε να επεκταθείς και να πειραματιστείς με νέα, διασκεδαστικά πράγματα στην ερωτική σου ζωή.