Παραστάσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κυρίως σε αποκεντρωμένες περιοχές, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για μία πολιτιστική δυνατότητα.

Η παράσταση-εμπειρία “Lemon” συμπληρώνει φέτος έξι χρόνια ταξιδιών και περισσότερους από 14.500 θεατές. Πρόκειται για την ιστορία ενός πιανίστα  που γεννήθηκε πάνω σε ένα καράβι και δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη στεριά.

Θέατρο σε ιδιαίτερες συνθήκες: αγκυροβολημένα καράβια, εν πλω, λιμενοβραχίονες, κτήμα λεμονιών, πλατείες χωριών κ.α. Παραστάσεις που μας επιστρέφουν στην πρωταρχική ανθρώπινη ανάγκη να μοιραστούμε με αμεσότητα μία ιστορία που μας αφορά συλλογικά. Ένα έργο που όλα αυτά τα χρόνια εκτυλίσσεται εντός και κυρίως εκτός σκηνής. Παραστάσεις σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες και μέσα από συναντήσεις με ντόπιους κατοίκους.

Ο κύκλος αυτών των 6 χρόνων του Lemon ολοκληρώνεται με μία μεγάλη γιορτή στο Θέατρο Βράχων την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου με επίσημο προσκεκλημένο τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και με ένα μεγάλο στόχο για εκείνη τη βραδιά: η ομάδα του Lemon να αποκτήσει το δικό της βανάκι για να μπορέσει να ταξιδέψει σε ακόμη περισσότερα αποκεντρωμένα σημεία του χάρτη προσφέροντας στους κατοίκους αυτών των περιοχών μία πολιτιστική δυνατότητα.

Η ομάδα του Lemon μας προσκαλεί να γεμίσουμε το Θέατρο Βράχων σε μια βραδιά όπου το θέατρο συναντά τη μουσική και οι θεατές και οι συντελεστές της παράστασης να γιορτάσουμε μαζί τη δυνατότητα για ένα θέατρο ενεργό, με κοινωνικό αποτύπωμα, προσβάσιμο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Γιατί θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές!

Βρες το εισιτήριό σου www.more.com