Μιας και επιστρέψαμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) στη βάση μας, θέλοντας να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητά μας, δεν είναι λίγα τα βράδια που περνάμε σπίτι, βλέποντας μια ταινία ή ξεκινώντας μια νέα σειρά.

Το Netflix είναι ό,τι πρέπει για να βρεις κάτι να παρακολουθήσεις, αφού υπάρχουν αρκετές επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση.

Ταινίες:

Trigger Warning

Μια έμπειρη κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων (Jessica Alba) αναλαμβάνει την ιδιοκτησία του μπαρ του πατέρα της μετά τον ξαφνικό θάνατό του και σύντομα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μια βίαιη συμμορία που οργιάζει στην πόλη της.

Πρωταγωνιστούν οι Jessica Alba, Mark Webber, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso και Anthony Michael Hall. Συμμετέχουν επίσης οι Kaiwi Lyman και Hari Dhillon.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Dailee (@daileeviews)

A Family Affair 

Ένα αναπάντεχο ειδύλλιο πυροδοτεί κωμικές συνέπειες για μια νεαρή γυναίκα (Joey King), τη μητέρα της (Nicole Kidman) και το αφεντικό της, αστέρι του κινηματογράφου (Zac Efron), καθώς αντιμετωπίζουν τις επιπλοκές του έρωτα, του σεξ και της ταυτότητας.

Πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy και Kathy Bates.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Beverly Hills Cop – Axel F

Ο ντετέκτιβ Axel Foley (Eddie Murphy) επιστρέφει στις περιπολίες του Μπέβερλι Χιλς. Αφού απειλείται η ζωή της κόρης του (Taylour Paige), εκείνη και ο Foley συνεργάζονται με έναν νέο συνεργάτη (Joseph Gordon-Levitt) και τους παλιούς φίλους Billy Rosewood (Judge Reinhold) και John Taggart (John Ashton) για να ανεβάσουν την ένταση και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία.

Πρωταγωνιστούν οι Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot και Kevin Bacon.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joseph Gordon-Levitt (@hitrecordjoe)

The Union

Ο Mike είναι ένας απλός οικοδόμος που ζει μια απλή ζωή στο Νιου Τζέρσεϊ. Η καθημερινότητά του ανατρέπεται όταν η Ροξάν, η αγαπημένη των παιδικών του χρόνων που έγινε διεθνής κατάσκοπος, επανεμφανίζεται και ζητά τη βοήθειά του σε μια αποστολή πληροφοριών που θα μπορούσε να καθορίσει τη μοίρα του κόσμου. Ανάμεσα σε κυνηγητά, τσακωμούς και καυστικές συζητήσεις, αυτό το απίθανο ζευγάρι θα πρέπει να αποτρέψει πολύπλοκες συνωμοσίες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του.

Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons, Mike Colter, κ.ά.

Σειρές: 

The Decameron

Η πλοκή του “Decameron” περιλαμβάνει δέκα νέους και νέες που βρίσκονται στη Φλωρεντία κατά τη διάρκεια της Μαύρης Πανώλης. Μένουν σε μια βίλα για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μοιράζονται συνολικά εκατό ιστορίες για να περάσει η ώρα.

Πρωταγωνιστούν οι Zosia Mamet, Saoirse-Monica Jackson, Tanya Reynolds, Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Lou Gala, Karan Gill, Tony Hale, Douggie McMeekin και Jessica Plummer.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sarah Bahr (@smbahr14)

Raising Voices – Δεν είσαι μόνη

Στις αρχές του καλοκαιριού κυκλοφόρησε αυτή η σειρά η οποία είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι. Πρόκειται για την 17χρονη Άλμα, η οποία καταγγέλλει στην αστυνομία ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση και τότε αλλάζουν τα πάντα. Όμως η Άλμα δεν το βάζει κάτω. Είναι αποφασισμένη να ακουστεί.

Πρωταγωνιστούν: Nicole Wallace, Clara Galle, Aïcha Villaverde, Teresa De Mera, Gabriel Guevara κ.ά.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cinemania (@cinemanialondon)

Meurtre mode d’emploi – Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Holly Jackson και ακολουθεί την ιστορία της Pip Fitz-Amobi (με την ηθοποιό Έμμα Μάιερς), η οποία ερευνά τον φόνο μιας μαθήτριας στη μικρή πόλη της. Πριν από πέντε χρόνια, η πόλη συγκλονίστηκε από τη δολοφονία της, η οποία αποδόθηκε στο φίλο της. Η υπόθεση, που έκλεισε γρήγορα από την αστυνομία, άφησε την κοινότητα πεπεισμένη για την ενοχή του. Ωστόσο, η Pip Fitz-Amobi,μία έξυπνη και επίμονη έφηβη, αμφιβάλλει για αυτή την εκδοχή των γεγονότων και αποφασίζει να διεξάγει τη δική της έρευνα.

Πρωταγωνιστούν οι Emma Myers, Zain Iqbal, Anna Maxwell Martin, κ.ά.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Alix 📚😌 (@_de_mots_en_mots_)

American Murder (Laci Peterson)

Τέλος, μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ που  πραγματεύεται μια εγκληματική υπόθεση που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 2000: την εξαφάνιση της Laci Peterson, μιας 27χρονης εγκύου γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Μέσα από αρχειακά έγγραφα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και μια σχολαστικά δομημένη αφήγηση, βλέπουμε μια εμπεριστατωμένη οπτική αυτής της τραγωδίας που συγκλόνισε τις ζωές πολλών Αμερικανών και ανέδειξε τους κινδύνους της ενδοοικογενειακής βίας.