Στην 4η σεζόν του Emily in Paris καλωσορίζουμε ένα νέο χαρακτήρα, τη Geneviev, που υποδύεται η 23χρονη Thalia Besson, ο πρώτος πραγματικά κακός χαρακτήρας της σειράς. 

Η Genevieve είναι θετή κόρη της Sylvie (Philippine LeroyBeaulieu) και παιδί του Laurent (Arnaud Binard), την οποία απέκτησε από προηγούμενη σχέση του, σχεδόν πριν είκοσι χρόνια. Μοιάζει αρκετά με την Emily (Lilly Collins), καθώς εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη και την παρακολουθούμε να μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα με σκοπό να πραγματοποιήσει μία νέα αρχή και τελικά να εργάζεται στο Agence Grateau. 

Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη μέχρι στιγμής (αναμένουμε και την 5η σεζόν) με την ίδια να αποδεικνύεται τελικά κάπως.. πονηρή. Με την Emily φαίνεται να δένεται αμέσως όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται τον πραγματικό εαυτό της Genevieve και το πόσο δόλια είναι. Έχει ως στόχο να πάρει τη θέση της όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στη σχέση της με τον Gabriel (Lucas Bravo). 

Η εμφάνισή της Genevieve στην 4η σεζόν ήταν σύντομη αλλά τόσο εντυπωσιακή. Προκάλεσε αρκετό δράμα και βοήθησε στο στήσιμο του τελευταίου επεισοδίου, κάνοντας σε να αναρωτιέσαι αν θα την δούμε στην 5η σεζόν που ανακοινώθηκε. 

Ποια είναι η Thalia Besson 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thalia (@thaliabesson)

H  23χρονη Thalia Besson είναι Γαλλοαμερικανίδα ηθοποιός, έχει πρόσφατα αποφοιτήσει από το Parsons Paris. Συγκεκριμένα στο προφίλ που διαθέτει η ίδια στο LinkedIn, αναφέρει, πως αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2023 με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) στον Στρατηγικό Σχεδιασμό και Διοίκηση. Πατέρας της είναι ο σκηνοθέτης Luc Besson γνωστός για ταινίες όπως το Leon: The Professional και μητέρα της η παραγωγός Virginie BessonSilla. 

Όπως η Collins, της οποίας πατέρας είναι ο frontman των Genesis, Phil Collins, η Besson είναι κόρη του σκηνοθέτη Luc Besson. Η μητέρα της είναι η παραγωγός Virginie Besson-Silla. Η Μπεσόν έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη σκηνοθεσία. Έγραψε στο Instagram για το κλείσιμο της δεύτερης ταινίας της σε μια ανάρτηση τον Ιούλιο του 2024.

Πριν την δούμε στη σειρά Emily in Paris, η Thalia είχε εμφανιστεί στο Dangerous Waters το 2023 και είχε υποδυθεί την Tabitha, το 2022 στο Arthur και λίγα χρόνια πριν, το 2017, σε πιο μικρή ηλικία στο Valerian and the City of a Thousand Planets. Σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει στο The Hollywood Reporter, πρόκειται να εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία τρόμου και φαντασίας Triton.