Δεν είναι ακριβώς lip balm, αλλά δεν είναι ούτε lip gloss. Είναι ένας συνδυασμός, ένα υπέροχο καλλυντικό για τα χείλη, το οποίο προσφέρει λάμψη, αφήνοντας πίσω την κολλώδη αίσθηση που συχνά μας ενοχλεί. Ο λόγος για ένα αγαπημένο προϊόν στο νεσεσέρ μας πια, το lip oil που εκτός ότι προσθέτει λάμψη και φρεσκάδα στο κάθε look, ενυδατώνει σε βάθος και μας αφήνει με λεία και απαλά χείλη, έτοιμα να υποδεχτούν οποιοδήποτε προϊόν επάνω τους.

Συνήθως, τα lip oils, έχουν μια βάση ελαίου γι’ αυτό και είναι ιδανικά για όσ@ έχουν ξηρά χείλη. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνα τους, αλλά μπορείς παράλληλα να τα φορέσεις με ένα περίγραμμα ή ένα κραγιόν από κάτω, έτσι ώστε να εμπλουτίσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Πριν σου πω ποια lip oils αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου, έκανα μια γρήγορη έρευνα στα Instagram stories μου και ενημερώθηκα ποια είναι τα lip oils που παίζουν περισσότερο αυτήν την περίοδο. Παρακάτω θα δεις τις απαντήσεις που πήρα.

Dior – Lip Glow Oil

Έχοντας γίνει πλέον ένα προϊόν που οι makeup artists δεν αποχωρίζονται ποτέ, το Dior Lip Glow Oil είναι ένα λαμπερό έλαιο, που αναζωογονεί και προστατεύει σε βάθος τα χείλη αναδεικνύοντας με μακρά διάρκεια το φυσικό τους χρώμα. Χάρη στην τεχνολογία Color Reviver, προσαρμόζεται στα επίπεδα υγρασίας των χειλιών, για προσαρμόσιμο χρώμα και συνεχή ενυδάτωση.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Μετά από 5 ημέρες εφαρμογής, τα χείλη είναι πιο όμορφα, ακόμα κι εντελώς γυμνά. Η μη λιπαρή, μη κολλώδης υφή του συνδυάζει την εκθαμβωτική λάμψη ενός gloss με την άνεση ενός προϊόντος εντατικής περιποίησης. Εμπλουτισμένη με έλαιο κερασιού, η σύνθεσή του περιποιείται τα χείλη και σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που κρατά μακριά τους παράγοντες καταπόνησης και την ξηρότητα. Εμποτίζει τα χείλη με θρεπτικά συστατικά, αναζωογονώντας τα αμέσως και με μακρά διάρκεια. Βρες το σε 11 μοναδικές αποχρώσεις.

Nyx Professional Makeup – Fat Oil Lip Drip

Πρόκειται για το πρώτο Lip Oil της Nyx και τα οφέλη του είναι φανερά από την πρώτη κιόλας χρήση. Με το Fat Oil Lip Drip τα χείλη γεμίζουν με τα καλλυντικά οφέλη του ελαίου ενώ παράλληλα προσφέρει λάμψη και προστασία κρατώντας εώς και 12 ώρες ενυδάτωση.

Το Fat Oil έχει εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα με μη κολλώδη και άνετη υφή. Είναι εμπλουτισμένο με έλαια Cloudberry, Raspberry & Squalane για να φροντίσει τα χείλη σου και πηγαίνει το look σου σε άλλο level! 14 υπέροχες αποχρώσεις και ένα ειδικό απλικατέρ σε περιμένει για να αγκαλιάσει τα χείλη σου για πλούσια εφαρμογή κάθε φορά. Με vegan σύνθεση και cruelty-free.

KIKO MILANO – 3D Hydra Lip Oil

Με απαλή υφή και λαμπερό φινίρισμα που φροντίζει τα χείλη, αξίζει να δοκιμάσεις το 3D Hydra Lip Oil και να απολαύσεις αυτή την εμπειρία. Ξεχωρίζει γιατί διαθέτει φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων βατόμουρου, που αφήνει τα χείλη απαλά, λαμπερά και ενυδατωμένα για έως και 10 ώρες.

Είναι υπέροχο ακόμα και όταν χρησιμοποιείται μόνο του για να τονίσει τα χείλη σε μια μικρή ιεροτελεστία ομορφιάς, ενώ όταν εφαρμόζεται πάνω από το κραγιόν προσθέτει λάμψη στο make-up. Το πρακτικό του απλοκατέρ θα σε βοηθήσει να το εφαρμόσεις με ευκολία, ακόμη και εν κινήσει. Θα βρεις 4 αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και αναδεικνύει τα χείλη σου.

MUAMetamorphosis Lip & Cheek Oil

Το Metamorphosis Color Changing Lip & Cheek Oil εφαρμόζεται καθαρό και προσαρμόζεται στο pH του δέρματός σου, μεταμορφώνοντας τον τέλειο τόνο του ροζ χρώματος κατά την εφαρμογή. Η φόρμουλα που μοιάζει με λάδι περιέχει επίσης λάδι Jojoba & Βιταμίνη Ε για θρέψη κι ενυδάτωση του δέρματος.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by muagreece (@muagreece)

Το χρησιμοποιείς απλώς απλώνοντας με κουκκίδες στα μάγουλα χρησιμοποιώντας το απλικατέρ και αναμειγνύεις γρήγορα στο δέρμα χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι, μια βούρτσα ή ακόμα και τα δάχτυλά σου.

MAR BEAUTY – Lip Oil

Το Lip Oil της MARBEAUTY είναι ένα προϊόν με λεπτόρευστη υφή για 24ωρη ενυδάτωση των χειλιών σου. Η φόρμουλά του φροντίζει για τη διατήρηση της υγρασίας των χειλιών, ενώ αφήνει μια μοναδική γυαλάδα για φρέσκο και ζουμερό αποτέλεσμα. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή συνδυαστικά με τα αγαπημένα σου κραγιόν.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MAR BEAUTY (@marbeauty_official)

Gisou – Honey Infused Lip Oil 

Ένα έντονα ενυδατικό lip oil, εμποτισμένο με μέλι Mirsalehi και έλαια από τον Κήπο των μελισσών της εταιρείας Gisou, για γυαλιστερή λάμψη και μη κολλώδες φινίρισμα. Εμπότισε τα χείλη σου με μια πινελιά Honey Infused Lip Oil, γεμάτο χρώμα και ζουμερό άρωμα φρούτων που αγαπούν περισσότερο οι μέλισσες.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gisou (@gisou)

Σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και τα έλαια σπόρων τζοτζόμπα και του φυτού λιμνανθές, η μη κολλώδης φόρμουλα κλειδώνει την υγρασία και λειαίνει τα χείλη όλη την ημέρα για ενυδάτωση που διαρκεί.

Emmanouela Cosmetics – Cotton Candy 

Μπορείς να εφαρμόσεις το Cotton Candy όποια στιγμή της ημέρας θέλεις να προσθέσεις υγρασία και λάμψη στα χείλη σου. Εναλλακτικά χρησιμοποιήσε το ως θεραπεία χειλιών πριν από τον ύπνο, ώστε τα ευεργετικά συστατικά του να θεραπεύσουν και να ενυδατώσουν τα χείλη σου ενώ κοιμάσαι.

Περιέχει Hyaluronate, Jojoba Oil και βιταμίνη C που θρέφουν, δρουν καταπραϋντικά και προσδίδουν υγιή όψη, λάμψη και γεμάτη υφή στα χείλη. Εκτός από αυτή την απόχρωση, υπάρχει η “Cherry Bomb” και η “Fairy Dust” που είναι εξίσου υπέροχες.