Ενώ μερικ@ από εμάς, κρατάμε ακόμα τα μαγιό και τις πετσέτες θαλάσσης σε περίοπτη θέση, άλλ@ έχουν αποφασίσει να αγκαλιάσουν πλήρως το γεγονός ότι ο καιρός αλλάζει και ξαναμπαίνουμε στους παλιούς μας ρυθμούς. Είτε ονειροπολούμε χειμερινές αποδράσεις, είτε βγάζουμε τα φούτερ μας από την αποθήκη, είτε διαλέγουμε το επόμενο φθινοπωρινό μας μανικιούρ, μπαίνουμε στο σωστό mood.

Ανεξάρτητα από το πού καταλήγουν οι σκέψεις σου επί του θέματος, οι πιθανότητες να έχεις εμμονή με την τάση των νυχιών που είναι έτοιμη να κατακτήσει τα social media feeds σου αυτή τη σεζόν, είναι μεγάλες. Το μανικιούρ στην απόχρωση που μόλις εντοπίστηκε στην Hailey Bieber είναι το θέμα που όλοι στον κόσμο της ομορφιάς θα ασχολούνται με αυτό.

Τα νέα νύχια της Hailey Bieber έφτασαν πάνω στην ώρα της επίσημης έναρξης του φθινοπώρου. Αν και το μοντέλο, ιδρύτρια του Rhode και νέα μαμά καλωσόρισε ανεπίσημα την εποχή πριν από μερικές εβδομάδες με τα Maple Syrup Nails της, ανανεώνει τα φθινοπωρινά vibes με μια απροσδόκητη επιλογή χρώματος.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Μέχρι στιγμής, το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαμε δει την Hailey να λανσάρει τα “Farmers’ Market” νύχια, και μερικά διασκεδαστικά floral looks.

Η Bieber λοιπόν, εμφανίστηκε στο Instagram Story για να μοιραστεί μια γρήγορη selfie από τη ζωή με τον μικρό γιο της Jack Blues Bieber, και ενώ δεν μας έδειξε το μωρό, εμφάνισε ένα φρέσκο νέο σετ νυχιών σε ένα “μουντό” midnight blue. Ως συνήθως, τα νύχια της έχουν φτιαχτεί στο σχήμα αμυγδάλου που προτιμάει με μεσαίο μήκος, αλλά αντί για κάτι γυαλιστερό, επέλεξε μια σκούρα ζαφειρένια απόχρωση με jelly φινίρισμα που μεταμορφώνεται από ένα πιο φωτεινό μπλε σε ένα βαθύ, σκοτεινό χρώμα του νυχτερινού ουρανού που θυμίζει μια δροσερή νύχτα του Οκτωβρίου.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Το μπλε δεν είναι ένα χρώμα που βλέπουμε συνήθως στα νύχια της Bieber- είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει ένα μαργαριταρένιο ροζ ή λευκό παρά ένα basic χρώμα. Ωστόσο, έχει κάνει αποχρώσεις του μπλε χρώματος στο παρελθόν. Για το Halloween 2023, ντύθηκε ως ο χαρακτήρας των Flintstones Pebbles και συνδύασε την πορτοκαλί περούκα της με φωτεινά τυρκουάζ νύχια, ενώ στο Coachella επέλεξε ένα πολύ out-of-character neon τυρκουάζ.