Καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει το φθινόπωρο, όταν αναζητάς το αγαπημένο σου τζιν και ανυπομονείς να το φορέσεις ξανά. Είναι ο μήνας που η επιστροφή στα denim κρίνεται απαραίτητη.

Είναι αυτό το item που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όταν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε μία βραδινή σου έξοδο, όταν ο καιρός έχει αρχίσει να ψυχραίνει και θες κάτι να σε κρατήσει ζεστή.   

Φέτος μπορείς να κάνεις μία αλλαγή και να πειραματιστείς, να βγεις έξω από τα κουτάκια σου όσο κι αν σε τρομάζει, όχι κάτι extreme, απλώς μία πιο φρέσκια προσέγγιση από τα καθιερωμένα. 

Γυρισμένο ρεβέρ 

Όπως θα γνωρίζεις η μόδα κάνει κύκλους και κάποιες τάσεις έχουν επανέλθει ξανά, όπως του γυρισμένου ρεβέρ στο τζιν. Στην αγορά θα το βρεις σε πολλά σχέδια, wide leg, cropped jeans, buggy, mom fit. Αν πάλι δεν θες να δώσεις χρήματα, μπορείς πολύ εύκολα να μεταποιήσεις το αγαπημένο σου τζιν είτε μόνη σου προσωρινά είτε να απευθυνθείς σε μία μοδίστρα για πιο σωστό αποτέλεσμα. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα φαρδύ σακάκι. 

Σαλοπέτα με πουκάμισο

Κοντά στη δεκαετία του ΄90 άρχισε να θεωρείται το απόλυτο streetwear κομμάτι, έμπνευση για casual ντυσίματα τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.  

Ο κλασσικός τρόπος να την φορέσεις είναι με tshirt εσωτερικά, μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο φούτερ ή πουκάμισο και πουλόβερ. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Grasso (@thepouf)

Leopard jeans 

Δυναμική εμφάνιση φέτος για το λεοπάρ και δεν θα γινόταν να λείπει το συγκεκριμένο print από τα τζιν. Ο αναμενόμενος συνδυασμός είναι με ένα λευκό ή μαύρο τοπ. Δώσε μία πιο φρέσκια και ζωντανή ματιά επιλέγοντας ένα αρκετά έντονο χρώμα. Αν δεν είσαι λάτρης του λεοπάρ μπορείς να επιλέξεις τζιν με κάποιο άλλο animal print, snake ή cow print, που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και θα συναγωνιστεί σε μεγάλο βαθμό το λεοπάρ. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Van Cauwenberghe (@tinvcb)

Denim On Denim και γόβες

Έχουμε πει άπειρες φορές για τα total jeans outfits. Δείχνεις αμέσως stylish, εύκολα και γρήγορα. Φαινομενικά κάτι απλό αλλά το κάνεις αμέσως δικό σου και ξεχωριστό με την προσθήκη των αξεσουάρ. Ολοκλήρωσε το look με ένα sexy ζευγάρι γόβες και μία slim ζώνη. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marine Diet (@marine_diet)

Denim βερμούδα με hoodie

Στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου αντιμετώπισέ τη βερμούδα όπως ένα τζιν παντελόνι, συνδύασέ την με πουλόβερ και sneakers ή loafers. Αν θες να κρύψεις κι άλλο τα πόδια σου βάλε ψηλές μπότες. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G E O R G I A (@georgia_3.0)

Λευκό τζιν  

Ξέφυγε από το παραδοσιακό μπλε τζιν και βάλε στο παιχνίδι το λευκό. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το προτιμούν το χειμώνα, το έχουν συνδυάσει με τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάνε τη διαφορά, ξεχώρισε και πρόσφερε στο outfit σου την ηρεμία και την καθαρότητα του λευκού. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Valdés (@marvaldel)

Γραβάτα ως ζώνη 

Θα μπορούσε να αποτελεί μία από τις επόμενες τάσεις. Κάνε το εσύ τάση. Αντί για μία αναμενόμενη δερμάτινη ζώνη, χρησιμοποίησε μία γραβάτα του μπαμπά σου.