Η Jennifer Garner είναι από τις ενεργές διασημότητες του Hollywood  στην πλατφόρμα του Instagram. Μοιράζεται σε καθημερινή βάση πολλές αστείες στιγμές από τη ζωή της, βίντεο που μαγειρεύει, memes που τα βρίσκει διασκεδαστικά, τη γάτα ή το σκύλο της καθώς και μικρά αποσπάσματα από δραστηριότητες που παρακολουθεί ή είναι καλεσμένη. Από τα λίγα αληθινά προφίλ ανθρώπου με τόσους ακόλουθους, από ό, τι φαίνεται αυτό τους κρατάει και αυτό απολαμβάνουν να βλέπουν.  Ανάμεσα σε όλα αυτά δεν παραλείπει, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτά που την γεμίζουν ψυχικά και σωματικά. Η ρουτίνα προπόνησής της και η καθημερινή της διατροφή είναι μερικά από αυτά που έχουν μεγαλύτερη απήχηση, αφού πολλές γυναίκες ακόλουθοι κυρίως, επιθυμούν να γνωρίζουν, τι είναι αυτό που την διατηρεί και την κάνει να φαίνεται και να αισθάνεται όμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Παρακάτω θα διαβάσεις δέκα από τα πράγματα που κάνει τακτικά και φυσικά το πρωινό που δεν χορταίνει να γεύεται. 

Προπόνηση με εκπαιδεύτρια την Simone de la Rue 

H Jennifer Garner δεν παραλείπει την τακτική προπόνηση με την εκπαιδεύτρια πολλών διασημοτήτων, Simone de la Rue. Δημοσιεύει σύντομα κλιπάκια από τις ασκήσεις και το πρόγραμμα που ακολουθεί για να παρακινήσει και να είναι έτοιμη να παλέψει για τον επόμενο ρόλο. 

Ισορροπημένο αλλά νόστιμο πρωινό κάθε μέρα 

Ένα βασικό στοιχείο του πρωινού πολλών αστέρων του Hollywood είναι το smoothie Fab Four της Kelly LeVeque . Η Kelly LeVeque είναι διατροφολόγος και ορκίζεται πως το συγκεκριμένο smoothie θα σε χορτάσει και θα σε κρατήσει γεμάτη ενέργεια για πάρα πολλές ώρες.  Η Jen μοιράστηκε τη δική της εκδοχή για το συγκεκριμένο smoothie στο Instagram, το οποίο περιλαμβάνει πρωτεΐνες, υγιή λίπη, φυτικές ίνες και λαχανικά. 

Cardio  

Το σχοινάκι είναι μία από τις πιο κορυφαίες προπονήσεις που μπορείς να κάνεις. Αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό, αφού από την ένταση σε κάνει να αναπνέεις πιο δύσκολα, βελτιώνει τον συντονισμό σας και είναι ο ¨δολοφόνος¨ των θερμίδων.   
Η Jen καταφέρνει και βγάζει «double–  unders», δηλαδή, όταν το σχοινάκι γυρνάει δύο φορές γύρω από το σώμα με ένα άλμα. Ακούγεται πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο σου Jen 

Μπαλέτο 

Η αγάπη που έχει η Jennifer Garner για το μπαλέτο είναι σταθερή στη ζωή της εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, ¨σπούδασε¨ την πειθαρχεία του και είναι μέχρι και σήμερα μεγάλη fan του.  Το μπαλέτο απαιτεί μυϊκό έλεγχο, ακρίβεια και δύναμη για την ακριβή εκτέλεση των θέσεων. Μία πολύ όμορφη άσκηση και ασχολία καθώς διασκεδάζεις ενώ παράλληλα γυμνάζεσαι. 

Φτιάχνει υγιεινά snacks  

Ένα γιαούρτι με φρούτα στις 3 το μεσημέρι μπορεί να θεωρηθεί υγιεινό για εμάς αλλά η Jennifer προσπάθησε να φτιάξει τους δικούς ηλιόσπορους για snack. Μπορεί να μην τα κατάφερε τελικά, όμως μας έχει δώσει την ευκαιρία να ρίξουμε μία μικρή ματιά στον κήπο της και σε όλα τα λαχανικά και τα βότανα που καλλιεργεί. Μην ζηλέψεις. 

Γυμναστική με τη μαμά της 

Στην ηλικία των ογδόντα ξεκίνησε να γυμνάζεται η μητέρα της Jennifer Garner, Pat Garner, πριν από έξι χρόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια η Jennifer μέσα από ένα βίντεο στο Instagram. Δεν είναι λίγες οι φορές που μαμά και κόρη έχουν ιδρώσει μαζί, συνδυάζοντας περπάτημα, ασκήσεις με bands αντίστασης και stepups. 

Χρησιμοποιεί swiss ball (μπάλα γυμναστικής) 

Μία διασκεδαστική ¨άσκηση¨ γυμναστικής για δύο φίλους και μία swiss ball. Η κίνηση γύρω από μία μπάλα δεν είναι και τόσο εύκολη, απαιτεί δύναμη στον κεντρικό πυρήνα του κορμιού και ισορροπία. Θες και να περάσεις καλά, να ασκηθείς και να γελάσεις με φίλους; Δοκίμασέ το. 

Παίρνει στα σοβαρά τη ξεκούραση και τον ύπνο 

Τις ημέρες που περνάνε δύσκολα, πιεστικά και με πολλές υποχρεώσεις χρειάζεται να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στην χαλάρωση σου και στον ύπνο σου, κάτι που η Jennifer Garner ακολουθεί πιστά, ιδιαίτερα, όταν διανύει μία πολυάσχολη περίοδο. Προγραμματίζει και σημειώνει σε ημερολόγιο κάποιο χρόνο διακοπής, στην κυριολεξία, διασφαλίζει έτσι πως όσα πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. 

Χορεύει 

Ό, τι πιο διασκεδαστικό και ενεργητικό για να σε ξεκουνήσει από την καθημερινότητα. Η Jennifer λατρεύει να χορεύει και το κάνει χρόνια. Ευχαριστήσου χορό και ταυτόχρονα απομάκρυνε περιττές θερμίδες. 

Ακολουθεί την ίδια skincare routine από την εφηβεία της 

Το skincare routine αποτελεί βασικό στοιχείο για την Jennifer, για να φαίνεται και νιώθει καλά. Πρέσβειρα της Netrogena, λάτρευε από όταν ήταν έφηβη το Amber Beauty Bar και πλέον έχει μυήσει και τις κόρες της στον καθαρισμό της επιδερμίδας τους από μικρή ηλικία. Επόμενο βήμα που δεν ξεχνά ποτέ είναι το αντηλιακό, όπως και την ενυδατική και αντιγηραντική της κρέμα για να περιποιηθεί την επιδερμίδα της. Απλά βήματα που μας βρίσκουν σύμφωνες και έτοιμες να τα ακολουθήσουμε.