Η Sephora, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καλλυντικών σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από τρεις χιλιάδες σημεία πώλησης, υπερασπίζεται την ομορφιά και πιστεύει σε έναν κόσμο που ο καθένας μας θα νιώθει όμορφος γι΄ αυτό που πραγματικά είναι. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι σκοπός.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι ένα από τα κυριότερα κομμάτια της φιλοσοφίας από την αρχή μέχρι και το τέλος της επίσκεψής στα καταστήματα. Επιθυμούν να σου χαρίσουν μία εμπειρία ομορφιάς, αφήνοντάς σε ελεύθερη να αγγίξεις, να δοκιμάσεις, να εξερευνήσεις τα προϊόντα και τελικά να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αν θες να ζήσεις μία μοναδική beauty εμπειρία στα Sephora μπορείς

Έχεις κάποια περίσταση, κάποιο σημαντικό ραντεβού και θες να είσαι τέλεια και αψεγάδιαστη ή απλά θέλεις να νιώσεις όμορφη και ότι σε περιποιούνται; Στα Sephora μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να απολαύσεις την υπηρεσία που σου προσφέρουν.

Μία αποκλειστική συνεδρία μακιγιάζ, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου από επαγγελματίες make- up artists. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό δεν σταματά ποτέ την εκπαίδευσή του με σκοπό να μπορεί να σου προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με το τι σου ταιριάζει και τι ζητάς και πρωτίστως ζήσεις μία εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα ευχαριστηθείς.

Επίλεξε το μακιγιάζ που σ΄ αρέσει, full face για ένα ολοκληρωμένο και λαμπερό αποτέλεσμα ή εστίασε στα χαρακτηριστικά που θες να αναδείξεις περισσότερο, όπως μάτια, χείλη ή και φρύδια.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο/η make- up artist εκτός από το μακιγιάζ, θα μοιραστεί μαζί σου τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς και εξειδικευμένες συμβουλές και θα σου μάθει τεχνικές, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις το look σου εύκολα και μόνη σου στο σπίτι.

Θα ήταν προτιμότερο πριν το ραντεβού σου, να έχεις καθαρό δέρμα χωρίς make- up, δεν είναι κάτι που απαιτείτε αλλά θα είναι πιο εύκολο για να προετοιμάσουν την επιδερμίδα σου κατάλληλα για το μακιγιάζ.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο συνεδρίες, η κάθε μία έχει διάρκεια σαράντα πέντε και εξήντα λεπτά, με κόστος 45€ και 60€ αντίστοιχα. Εάν χρειαστεί να ακυρώσεις ή να προγραμματίσεις εκ νέου ένα ραντεβού μπορείς να το κάνεις τουλάχιστον ένα 24ωρο νωρίτερα.

Η Sephora διαθέτει τα μεγαλύτερα brands και πληθώρα προϊόντων που μπορούν να σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί. Συνεχώς ανακαλύπτει και μεγαλώνει την ¨οικογένεια¨ με νέες μάρκες και βιώσιμα προϊόντα με θετικό αντίκτυπο προς τον πλανήτη. Σου θυμίζω ότι από το 2022 περισσότερα από τα δύο τρίτα των προϊόντων της Sephora Collection είναι φιλικά προς το περιβάλλον (ανακυκλώσιμα).

Η υπηρεσία μακιγιάζ είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Ερμού, στο Μοναστηράκι, στο Μαρούσι Golden Hall και The Mall, στο Κολωνάκι, στη Θεσσαλονίκη στην Τσιμισκή και στο Cosmos, στη Ρόδο και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κλείσε το ραντεβού για να βιώσεις αυτήν την εμπειρία μακιγιάζ εδώ.