Με την άφιξη του φθινοπώρου, οι μέρες γίνονται πιο δροσερές και οι νύχτες μεγαλώνουν. Η ανάγκη για cozy βραδιές στο σπίτι και η εποχή για binge-watching στο Netflix έφτασε. Το κύριο πρόβλημα που προκύπτει τώρα, είναι ότι δεν ξέρεις τι να παρακολουθήσεις και αφιερώνεις ώρες αναζητώντας κάτι ενδιαφέρον. Οι επιλογές φαίνονται ατελείωτες και συχνά καταλήγεις να πηγαίνεις από τη μία σειρά στην άλλη, χωρίς να βρίσκεις τίποτα που να σε ενθουσιάσει. Αυτή η διαδικασία, συχνά, μπορεί να είναι απογοητευτική και εκνευριστική, καθώς το μόνο που επιθυμείς, είναι να χαλαρώσεις με μια καλή σειρά.

Τα καλά νέα είναι, πως, μέχρι το τέλος του έτους, πολλές αγαπημένες σειρές επιστρέφουν, με νέες season. Αυτό σημαίνει, ότι δε θα χρειάζεται πια, να σπαταλάς χρόνο στην αναζήτηση, και επιτέλους θα δεις την συνεχεία των ιστοριών που έχεις ήδη παρακολουθήσει.

Κάποιες από τις δικές μας αγαπημένες σειρές, που αναμένεται η νέα season τους μέσα στο 2024 είναι η εξής:

Outer Banks:

Πρόκειται για μια συναρπαστική περιπέτεια, που συνδυάζει δράση, μυστήριο και ρομαντισμό, εξερευνώντας τις δυναμικές της κοινωνικής ανισότητας και τις ανθρώπινες σχέσεις. Διαδραματίζεται στην περιοχή των Outer Banks στη Βόρεια Καρολίνα και ακολουθεί την ιστορία μιας παρέας εφήβων, γνωστών ως “Pogues,” οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν έναν κρυμμένο θησαυρό. Μέσα από την αναζήτηση αυτή, οι ήρωες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και κινδύνους. Με έντονη δράση, ανατροπές και έντονες συναισθηματικές στιγμές, η σειρά κρατά τους θεατές σε αγωνία και τους προσκαλεί να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες και μυστικά.

Η σειρά επανέρχεται στις 10 Οκτωβρίου του 2024 με το 1ο μέρος του 4ου κύκλου, ενώ το δεύτερο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Η νέα season υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση, καθώς η ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ισχυρούς ανταγωνιστές και να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Outer Banks (@obx)

You:

Η σειρά κυκλοφόρησε το 2018 και έχει κερδίσει ευρεία απήχηση, για την σκοτεινή ψυχολογική της υπόθεση. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, αφηγείται την ιστορία του Joe Goldberg (Penn Badgley), ενός γοητευτικού, αλλά εμμονικού άνδρα, ο οποίος αναπτύσσει μια επικίνδυνη σχέση με τις γυναίκες που ερωτεύεται. Κεντρικό στοιχείο της σειράς είναι η εμμονική του παρακολούθηση και οι ακραίες πράξεις, στις οποίες προβαίνει προκειμένου να «προστατέψει» τα αντικείμενα του πόθου του, συχνά δικαιολογώντας τις πράξεις του, ως ένδειξη αγάπης.

Η σειρά εξετάζει θέματα, όπως είναι η τοξική αγάπη, η κακοποίηση, η ψυχική αστάθεια, αλλά και τα σκοτεινά κίνητρα που μπορεί να κρύβονται πίσω από την επιφανειακή γοητεία ενός ανθρώπου.

Η 5η και τελευταία season της σειράς You αναμένεται να κλείσει την ιστορία του Joe Goldberg, με μια έντονη αναμέτρηση με το παρελθόν του. Αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2023, το Netflix αποκάλυψε ότι θα έκανε πρεμιέρα μέσα στο 2024.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)

Squid Game:

Μια νοτιοκορεατική τηλεοπτική σειρά, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2021, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Hwang Dong-hyuk. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων, που συμμετέχουν σε μια σειρά από θανατηφόρα παιχνίδια, με στόχο να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Οι διαγωνιζόμενοι είναι άτομα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρέη και δέχονται την πρόσκληση να λάβουν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια ζωής και θανάτου, χωρίς να γνωρίζουν τις θανάσιμες συνέπειες της αποτυχίας. Καθώς η πλοκή εκτυλίσσεται, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι, όχι μόνο με την ωμή βία των παιχνιδιών, αλλά και με τις ηθικές και ψυχολογικές προκλήσεις που αυτά επιβάλλουν. Οι θεματικές της σειράς αγγίζουν βαθιά κοινωνικά ζητήματα, όπως η οικονομική ανισότητα, η εκμετάλλευση και η απελπισία, καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες επιλογές.

Το “Squid Game” έγινε παγκόσμια επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και αναδεικνύοντας την Κορέα σε παγκόσμια δύναμη στο χώρο της ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα προκάλεσε πολλές συζητήσεις γύρω από τη σκληρή κριτική της για τον καπιταλισμό, την κοινωνική ανισότητα και τη φύση της ανθρώπινης επιβίωσης.

Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου του 2024, οπού ο κεντρικός ήρωας καλείται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες προκλήσεις σε αυτό το μακάβριο παιχνίδι του καλαμαριού.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Outlander:

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά έκανε πρεμιέρα το 2014. Βασισμένη στα μυθιστορήματα της Diana Gabaldon, συνδυάζει στοιχεία ρομαντισμού, περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας, καθώς η ιστορία επικεντρώνεται στη Claire Randall (Caitriona Balfe), μια νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, από το 1945 στη Σκωτία του 1743. Εκεί γνωρίζει τον Jamie Fraser (Sam Heughan), έναν Σκωτσέζο πολεμιστή, και εμπλέκεται σε γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή της.

Η σειρά κυκλοφόρησε το 1ο μέρος της 7ης season το 2023, ενώ το 2ο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 2024.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Outlander (@outlander_starz)