Η υπόθεση του P Diddy, ή αλλιώς Sean Combs έχει προκαλέσει σημαντική ανησυχία το τελευταίο διάστημα, με ένα δεκατετρασέλιδο κατηγορητήριο εναντίον του. Μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές των κατηγοριών, είναι η αναφορά στα λεγόμενα “Freak Offs”, που διοργάνωνε ο Combs, ως συνέχεια των φημισμένων “White Partys”.

O μουσικός παραγωγός και ράπερ ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό για τα“White Partys” που διοργάνωνε, στα οποία παρευρισκόταν celebrities και όχι μόνο, όλοι ντυμένοι στα λευκά. Μετά τις δώδεκα το πάρτι αυτό άλλαζε τροπή. Με χρήση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και ουσιών, όσοι είχαν παραμείνει στο πάρτι προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις.

Κάποιοι από τους παραβρισκόμενους βρίσκονταν με την συναίνεση τους, ενώ, σε άλλους φαίνεται να είχαν χορηγηθεί ακούσια ουσίες, όπως κεταμίνη και έκσταση μετατρέποντας τους σε θύματα των “Freak Offs”. Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο Sean Combs φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο όλα όσα συνέβαιναν, ως μέσο εκβιασμού, εξασφαλίζοντας την σιωπή των θυμάτων του.

Πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2024, κυκλοφόρησε το “Blink Twice”, μια ταινία η οποία φαίνεται να καθρεφτίζει την σκοτεινή πραγματικότητα των πάρτι του Diddy. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ σκηνοθετημένo από την Zoë Kravitz, η οποία επιμελήθηκε και το σενάριο.

Η ταινία πραγματεύεται την ζοφερή πλευρά ενός φαινομενικά παραδεισένιου τόπου.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται ως εξής: Η Frida (Naomi Ackie), μία νεαρή και φιλόδοξη σερβιτόρα, εντυπωσιάζεται από τον μεγαλοεπιχειρηματία Slater King (Channing Tatum). Σε μια εκδήλωση, ή οποία γίνεται προς τιμήν του Slater και στην οποία ή ίδια εργάζεται, βρίσκει την ευκαιρία να του τραβήξει την προσοχή. Ο Slater γοητευμένος από την Frida, καλεί αυτήν και την φίλη της, Jess (Alia Sawkat) στο ιδιωτικό του νησί για διακοπές, μαζί με μια μεγάλη παρέα αντρών και γυναικών. Οι κοπέλες δέχονται με χαρά, δίχως να γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Όταν φτάνουν στο νησί, μια γυναίκα που εργάζεται για τον Slater King μαζεύει τα κινητά όλων. Η μόνη που διστάζει να παραδώσει το κινητό της είναι η Jess, η οποία διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Όλοι φαίνεται να περνούν υπέροχα, απολαμβάνοντας πολυτελείς παροχές, εκλεκτό φαγητό και κοκτέιλ, καθώς και δωμάτια με άνεση. Ο Slater έχει φροντίσει ακόμα και τα ρούχα των καλεσμένων του, τα οποία είναι αποκλειστικά σε λευκό χρώμα.

Ωστόσο, η Frida αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν συνειδητοποιεί την εξαφάνιση της φίλης της. Όταν ρωτάει τις άλλες κοπέλες που βρίσκονταν στο νησί για την Jess, εκείνες φαίνεται να αγνοούν εντελώς την ύπαρξή της. Μια από τις κοπέλες, όμως, η Sara (Adria Arjona), φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία της Frida, καθώς, είχε παρατηρήσει στο σώμα της μελανιές , αδυνατώντας όμως να ανακαλέσει στη μνήμη της, από πού προήλθαν. Μαζί με την Frida, λοιπόν, ξεκινά μια έρευνα, ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η πλοκή γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη, όταν η Frida πίνει κατά λάθος ένα ποτό, το οποίο είναι φτιαγμένο από δηλητήριο οχιάς, και σίγα-σίγα αρχίζει να ανακτά την μνήμη της και να συνειδητοποιεί τι πραγματικά συμβαίνει στο νησί.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blink Twice (@blinktwicemovie)

Η ταινία έχει προκαλέσει συζητήσεις, λόγω των ομοιοτήτων της με πρόσφατα σκάνδαλα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, όπως η υποθέσεις των Jeffrey Epstein και P. Diddy. Οι πολυτελείς προσκλήσεις σε ιδιωτικά νησιά, τα λευκά ρούχα, οι εκμεταλλεύσεις και η χειραγώγηση γυναικών, καθώς και η χρήση ισχύος και πλούτου για να συγκαλυφθούν φρικτές πράξεις, παραπέμπουν σε πραγματικά περιστατικά, εντείνοντας το ενδιαφέρον του κοινού, που αναγνωρίζει αυτές τις συνδέσεις στην ταινία.

Ωστόσο, η Kravitz έχει δηλώσει, πως η υπόθεση δεν συνδέεται άμεσα με τα σκάνδαλα, μιας και όταν ξεκίνησε να γράφει το σενάριο με τον φίλο της και πλέον συν-σεναριογράφο, E.T. Feigenbaum, οι υποθέσεις αυτές δεν είχαν έρθει ακόμα στο φως της δημοσιότητας. Αυτό που δείχνει να την επηρέασε ήταν το κίνημα #MeToo, το οποίο μόλις είχε ξεκινήσει. «Μεταξύ των πραγμάτων που είχα δει, βιώσει, διαβάσει, και αυτών που είχαν συμβεί σε φίλους μου, ένιωσα ότι υπήρχε τόσο μεγάλη έλλειψη συζήτησης για τη δυναμική μεταξύ ανδρών και γυναικών.» Το Blink Twice αποτέλεσε την πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Kravitz, η οποία σε συνέντευξη της δήλωσε πόσο δυσκολεύτηκε κατά την διάρκεια της συγγραφής.

«Είχα γράψει βασικά την κεντρική ιστορία και του έστειλα αυτή την ιδέα …Υπάρχει λόγος που χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να γραφτεί. Είναι μια πολύ περίπλοκη ιστορία με πολύπλοκο τόνο. Έπρεπε, επίσης, να συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε τους χαρακτήρες και τη δυναμική τους, με βάση τις πολιτιστικές συζητήσεις, που άλλαζαν συνεχώς.»

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blink Twice (@blinktwicemovie)