Τον τελευταίο καιρό, συζητιέται όσο καμία άλλη. Το «Nobody Wants This», η πιο πρόσφατη rom com σειρά του Netflix έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα πριν από λίγες εβδομάδες και κατάφερε γρήγορα να κερδίσει την αγάπη του κοινού. Επομένως, μόνο χαρά θα μπορούσε να φέρει η είδηση ότι οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να συνεχίσουν της Joanne (Kristen Bell) και του Noah (Adam Brody), ανακοινώνοντας και δεύτερη σεζόν.

Τι θα κάνουμε, όμως, μέχρι τότε; 

Ευτυχώς για εμάς, η μικρή οθόνη έχει φροντίσει να δημιουργήσει μεγάλες δόσεις ρομαντισμού. Αν, λοιπόν, σου άρεσε ο πρώτος κύκλος του «Nobody Wants This» και θέλεις να παραμείνεις στη ρομαντική ατμόσφαιρα, σου έχουμε την τέλεια λίστα με το τι πρέπει να παρακολουθήσεις μετά:

Love (Netflix)

Πρωταγωνιστούν: Gillian Jacobs, Paul Rust

Αν σου αρέσει μια προσγειωμένη προσέγγιση του σύγχρονου ρομαντισμού, το «Love» είναι ένα must-watch. Παρακολουθεί την ταραχώδη σχέση μεταξύ της Mickey και του Gus, δύο ανθρώπων που προσπαθούν να πλοηγηθούν στην αγάπη παρά τις συναισθηματικές πληγές που κουβαλούν από το παρελθόν. Προσεγγίζοντας ρεαλιστικά τον κόσμο των σχέσεων, το «Love» εξερευνά την αμηχανία, τις ανασφάλειες και τις προκλήσεις της δημιουργίας μιας νέας σχέσης στον σύγχρονο κόσμο. Είναι ωμό, αλλά και γεμάτο στιγμές που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις και να χαμογελάσεις ταυτόχρονα.

A Perfect Story (Netflix)

Πρωταγωνιστούν: Anna Castillo, Álvaro Mel

Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Elísabet Benavent, το «A Perfect Story» είναι μια γοητευτική ισπανική ρομαντική κομεντί που εξερευνά τη σχέση μεταξύ της κληρονόμου Margot και ενός πολυπράγμονα ονόματι David. Με φόντο τα όμορφα σκηνικά της Ελλάδας και της Μαδρίτης, αυτή η σειρά είναι μια ανάλαφρη, συγκινητική ιστορία δύο ψυχών από διαφορετικούς κόσμους, που βρίσκουν το δρόμο για να φτάσουν ο ένας στον άλλον. Αν έχεις διάθεση για μια γλυκιά ιστορία γεμάτη γοητευτικούς πρωταγωνιστές και μια δόση χιούμορ, αυτή η σειρά είναι για σένα.

Colin from Accounts (Jio Cinema)

Πρωταγωνιστούν: Patrick Brammall, Harriet Dyer, Zak

Το «Colin from Accounts» είναι η ιστορία δύο ανθρώπων που βρίσκουν ο ένας τον άλλον μέσα από μια σειρά περιπετειών, ξεκινώντας από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και έναν τραυματισμένο σκύλο. Πρόκειται για μια αναζωογονητική προσέγγιση της ρομαντικής κωμωδίας, όπου το χιούμορ συναντά το συναίσθημα, εξερευνώντας πώς δύο πολύπλοκα άτομα μπορούν να έρθουν κοντά στις πιο απροσδόκητες περιστάσεις. Είναι αστείο, αληθινό και ιδανικό για εσένα που αγαπάς μια ιστορία για ατελείς ανθρώπους, που κάνουν το καλύτερο δυνατό, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές της ζωής.

Little Things (Netflix)

Πρωταγωνιστούν: Mithila Palkar, Dhruv Sehgal

Αυτή η ινδική ρομαντική κωμική σειρά ακολουθεί τη ζωή της Kavya και του Dhruv, ενός νεαρού ζευγαριού που ζει στη Βομβάη. Το «Little Things» καταδύεται στις μικρές χαρές και τις προκλήσεις της καθημερινότητας μιας σχέσης. Με επαναλαμβανόμενες στιγμές και συγκινητικές συζητήσεις, η ιστορία αποτελεί μια όμορφη απεικόνιση της αγάπης, της συντροφικότητας και των σκαμπανεβασμάτων που την συνοδεύουν. Ιδανικό για εσένα που απολαμβάνεις ιστορίες που μιλούν για τη σύγχρονη πραγματικότητα των σχέσεων.

Permanent Roommates (Prime Video)

Πρωταγωνιστούν: Sumeet Vyas, Nidhi Singh

Το «Permanent Roommates» είναι μία από τις πρώτες διαδικτυακές σειρές της Ινδίας που αγγίζει το είδος της ρομαντικής κωμωδίας. Ακολουθεί την Tanya και τον Mikesh, ένα ζευγάρι που περνάει από μια σχέση εξ αποστάσεως στη συγκατοίκηση, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της δέσμευσης και το χάος του σχεδιασμού ενός γάμου. Με τους πνευματώδεις διαλόγους και τα ξεκαρδιστικά σενάρια, η σειρά αυτή αποτυπώνει τις αμήχανες, γλυκές και μερικές φορές γελοίες πτυχές των σύγχρονων ζευγαριών.

Catastrophe (Prime Video)

Πρωταγωνιστούν: Rob Delaney, Sharon Horgan

Το «Catastrophe» είναι μια λαμπρή βρετανική ρομαντική κομεντί, που ξεκινά από μια περιπετειώδη ιστορία και καταλήγει σε μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Ακολουθεί έναν Αμερικανό και μια Ιρλανδή που προσπαθούν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, ενώ αντιμετωπίζουν τις πολιτισμικές διαφορές, τα χαοτικά συναισθήματα και τα μπερδέματα της ζωής. Είναι μια ξεκαρδιστική, αιχμηρή και βάναυσα ειλικρινής αποτύπωση της αγάπης, της ζωής και όλων όσων μεσολαβούν.

Fleabag (Prime Video)

Πρωταγωνιστούν: Phoebe Waller-Bridge

Αν δεν έχεις δει ακόμα το «Fleabag», ήρθε η ώρα να το προσθέσεις στη λίστα σου. Αυτή η βραβευμένη σειρά προσφέρει μια μοναδική και αφιλτράριστη ματιά στη ζωή μιας στεγνόμυαλης, θλιμμένης γυναίκας που περιηγείται στο σύγχρονο Λονδίνο. Με το μείγμα σκοτεινού χιούμορ, ωμών συναισθημάτων και εξαιρετικών ερμηνειών, η σειρά αυτή επαναπροσδιορίζει το είδος της ρομαντικής κωμωδίας με την αιχμηρή αφήγηση και τις αξέχαστες στιγμές των χαρακτήρων της.

Master of None (Netflix)

Πρωταγωνιστούν: Aziz Ansari, Lena Waithe

Το «Master of None» είναι μια έξυπνη και διορατική κωμωδία – δράμα που εξερευνά την αγάπη, την καριέρα και την πολιτισμική ταυτότητα μέσα από τα μάτια του Dev και της Denise. Κάθε σεζόν καταδύεται σε διαφορετικές πτυχές των σχέσεων και των επιλογών ζωής με χιούμορ και ζεστασιά. Από την εξερεύνηση της πολυπλοκότητας των ραντεβού στην ψηφιακή εποχή μέχρι την πλοήγηση στις οικογενειακές προσδοκίες, αυτή η σειρά θα σε κάνει να γελάσεις, να σκεφτείς και να νιώσεις ταυτόχρονα.

Modern Love (Prime Video)

Πρωταγωνιστούν: Διάφοροι αστέρες

Εμπνευσμένο από την ομώνυμη στήλη των New York Times, το «Modern Love» είναι μια ανθολογική σειρά που παρουσιάζει διαφορετικές μορφές αγάπης στη Νέα Υόρκη. Από ρομαντικές σχέσεις μέχρι οικογενειακούς δεσμούς, κάθε επεισόδιο ζωντανεύει μια μοναδική ιστορία αγάπης. Αυτή η σειρά αποτυπώνει με υπέροχο τρόπο την ουσία της αγάπης σε όλες τις μορφές της, καθιστώντας την μια ειλικρινή και συγκινητική παρακολούθηση για εσένα που είσαι ρομαντική καρδιά.

Ιστορίες αγάπης, χιούμορ και δυναμικές σχέσεις, εμπνευσμένες από την πραγματική ζωή, είναι όλα όσα χρειάζεται να έχει η επόμενη romantic watchlist σου.