Η σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Carola Lovering, εστιάζει στην τοξική σχέση της Lucy (Grace Van Patten) με τον Stephen (Jackson James White) κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Baird College. Αν και η Lucy αρχικά δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, η σχέση τους εξελίσσεται σε μια πολύπλοκη δυναμική γεμάτη προδοσία και συναισθηματική ένταση.

Το βιβλίο της Carola Lovering εστιάζει αποκλειστικά στη Lucy και τον Stephen, ενώ η σειρά διευρύνει τους ρόλους και τις ιστορίες αρκετών δευτερευόντων χαρακτήρων από το βιβλίο, κυρίως των καλύτερων φίλων τους στο κολέγιο. Η πλοκή ανακινεί τις σχέσεις και τις ζωές άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων, όπως οι καλύτεροι φίλοι της Lucy, Pippa (Sonia Mena) και Bree (Catherine Missal), καθώς και οι Wrigley (Spencer House) και Evan (Branden Cook) από την πλευρά του Stephen. Η υπόθεση μεταπηδά μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, με τους θεατές να παρακολουθούν την πορεία της Lucy και του Stephen, αλλά και την εξέλιξη των σχέσεων των δευτερευόντων χαρακτήρων. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς συνεχίζει να εστιάζει στις περίπλοκες σχέσεις και τα μυστικά που περιβάλλουν τους χαρακτήρες, εστιάζοντας κυρίως στη Lucy τον Stephen (Jackson White) και τη Macy (Lily McInerny), καθώς προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες του θανάτου της Macy. Ο Stephen προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του ενώ αποκρύπτει την αλήθεια για το ατύχημα που οδήγησε στον θάνατό της. Η Lucy, από την άλλη, προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τη δική της αλήθεια και να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της. Στον κύκλο αυτό, η Lucy αρχίζει να ανακαλύπτει πτυχές της σχέσης της με τον Stephen που την απογοητεύουν, ενώ η νέα της συγκάτοικος, Charlie (Romy Byrne), την επηρεάζει να εξερευνήσει τη δική της ταυτότητα. Οι σχέσεις με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, όπως ο Drew (Benjamin Wadsworth), ο Wrigley (Spencer House) και η Pippa (Sonia Mena), γίνονται επίσης πιο περίπλοκες, με τον Drew να προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία του με τον Stephen και την Pippa να ανακαλύπτει τη δική της σεξουαλικότητα και τους δικούς της φόβους. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, με τις διαφοροποιήσεις του από το βιβλίο, προσφέρει μια πιο πλούσια και έντονη εξερεύνηση των σχέσεων, των συναισθημάτων και των συνεπειών των πράξεων των χαρακτήρων, ενισχύοντας την αίσθηση του δράματος και της έντασης που προκύπτει από τις επιλογές τους.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hulu (@hulu)

Βασικές Διαφοροποιήσεις από το Βιβλίο

Στη σειρά, οι χαρακτήρες, όπως η Pippa και η Charlie, αποκτούν περισσότερο βάθος και μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με το βιβλίο. Η Pippa αντιμετωπίζει θέματα αυτοεκτίμησης και αναζητά τη δική της ταυτότητα, ενώ η Charlie προσθέτει έναν νέο παράγοντα στη δυναμική της ομάδας. Η σειρά εμβαθύνει στις σχέσεις των χαρακτήρων με πιο περίπλοκους τρόπους. Για παράδειγμα, η σχέση της Lucy με τον Stephen και η σχέση του Stephen με τη Diana (Alicia Crowder) προσεγγίζονται διαφορετικά. Στο βιβλίο, οι σχέσεις είναι πιο απλές και δεν εστιάζουν τόσο στις εσωτερικές συγκρούσεις. Στη σειρά, οι συνέπειες του θανάτου της Macy και οι αποκαλύψεις γύρω από τον Stephen γίνονται πιο δραματικές και εντατικές. Επίσης, το θέμα της λογοκλοπής και των συνεπειών της στη Lucy είναι πιο κεντρικό στη σειρά. Η Lucy και ο Evan (Branden Cook) έχουν μια πιο δραματική και περίπλοκη σχέση, με τον Evan να παίζει σημαντικό ρόλο στις συναισθηματικές αποφάσεις της Lucy. Στο βιβλίο, οι σχέσεις αυτές δεν είναι τόσο έντονες και οι χαρακτήρες δεν έχουν τόσο σημαντική αλληλεπίδραση. Το τέλος έρχεται με μια διαφορετική κορύφωση με την αποκάλυψη της πραγματικής ευθύνης του Stephen για τον θάνατο της Macy και τον αντίκτυπο που έχει αυτό στη Lucy. Στο βιβλίο, οι καταστάσεις είναι πιο ήπιες και οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες με διαφορετικό τρόπο.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tell Me Lies (@tellmelieshulu)