Και να λοιπόν, το μοντέρνο μανικιούρ του φθινοπώρου 2024 που θα σε κάνει να το ζητάς όλη τη σεζόν, είναι τα νύχια ταρταρούγα ή αλλιώς τα νύχια εμπνευσμένα από το καβούκι της χελώνας.

Τα φθινοπωρινά καφέ χρώματα είναι από τα βασικά χρώματα του φθινοπώρου. Με ένα μείγμα από καφέ και λίγο μαύρο, θα ολοκληρώσουν τα εποχιακά σου σύνολα με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και τα αγαπημένα σου γυαλιά ταρταρούγα.

Και το καλύτερο; Δεδομένου ότι είναι τόσο προσαρμόσιμα, μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να ταιριάζουν σε όποιο σχήμα νυχιού προτιμάς και σου ταιριάζει.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by PhoenixNailClub (@phoenixnailclub)

Πώς να αποκτήσεις τα περιβόητα tortoise nails

Εάν θέλεις να αναλάβεις μόν@ σου την πρόκληση του να φτιάξεις τα tortoise nails, τότε θα χρειαστείς μερικά ζεστά καφέ βερνίκια, αραιωτικό βερνικιού και ένα πινέλο. Θα ξεκινήσεις με ένα ζεστό πορτοκαλί-καφέ ή τερακότα χρώμα ως βάση και στη συνέχεια, θα τοποθετείς όλο και πιο σκούρες κηλίδες ζεστού καφέ σε όλο το νύχι, καταλήγοντας με το πιο σκούρο καφέ (ή λίγο μαύρο) στις τελευταίες πινελιές.

Κάθε χρώμα θα πρέπει να αραιώνεται πριν από την εφαρμογή του για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πολύ έντονο και για να δώσεις το διαφανές, “χελωνόμορφο” αποτέλεσμα. Αυτές οι κηλίδες μπορούν να τοποθετηθούν και να διαμορφωθούν όπως θέλεις, οπότε γίνε δημιουργική – αλλά σκέψου να ξεκινήσεις με ένα δοκιμαστικό νύχι για να δεις πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν οι αποχρώσεις σου μαζί.

@nailluxbygiu

Finally got this tortoise shell design right 🤓🤎🖤 Here’s my take on how to achieve it: 1. Jelly brown (cure) 2. Jelly orange (cure) 3. Blooming gel, while wet create pattern with a dotting tool and a brown gel (cure) 4. Blooming gel again, while wet create a second patten with a dotting tool and black gel (cure) 5. Jelly brown (cure) and top coat (cure) Products by @GELCARE® • Jelly brown, Argan oil, Espresso, Patent leather black, blooming gel, top coat #tortoiseshellnails #tortoisenails #autumnnails #fallnailinspo #almondnails #nailarttutorial #fallnails #brownnails #nailsartvideos

♬ Bed Chem – Sabrina Carpenter

Είτε επιλέξεις ένα πλήρες tortoise nails μανικιούρ, είτε ένα μεμονωμένο νύχι με spotlight, είτε μανικιούρ τύπου γαλλικό με ταρταρούγα στις άκρες, αυτό το διακριτικό μοτίβο είναι η τέλεια “τέχνη” της εποχής για να την τολμήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nailedbyliv <3 (@nailedbyliv___)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nails by Venyra (@v.nailedit_)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ℕ (@santamarianailss)