Πριν από λίγες μόνο ημέρες έγινε γνωστό ότι η Claudia Schiffer μπήκε στην οικογένεια της Rhode και είναι το πρόσωπο του brand παρουσιάζοντας μαζί το νέο προϊόν Barrier Butter.

Πρόκειται για ένα θρεπτικό βάλσαμο, εντατικής ενυδάτωσης, σφραγίζει την υγρασία για έως και 24 ώρες για ορατά σφριγηλή, ζωηρή επιδερμίδα. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από το τελικό βήμα της βραδινής ρουτίνα που ακολουθείς για την επιδερμίδα σου αλλά συγχρόνως μπορεί να φορεθεί και σε ξηρά σημεία του σώματος, όπως είναι οι αγκώνες ή στο λαιμό και στο στήθος.

Η Hailey Bieber, ιδιοκτήτρια του brand, για να είναι έτοιμη για την περιποίηση της επιδερμίδας το χειμώνα, δημιούργησε με την ομάδα της το συγκεκριμένο προϊόν, για το οποίο εργάζονται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Όπως έχει αναφέρει και η ίδια είναι ένα προϊόν που θωρακίζει το δέρμα τους ψυχρότερους μήνες και χρησιμοποιείται ακόμα, κάτω από το μακιγιάζ για έξτρα ενυδάτωση. Σύμφωνα λοιπόν με τη Heily, ενυδατώνει, γεμίζει και αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές ενώ είναι τέλειο και ως λάμψη πάνω από το μακιγιάζ.

Η Bieber για την καμπάνια αυτήν ήθελε ένα πρόσωπο με μία εμβληματική ενέργεια και ποια θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη γι’ αυτό από τη Claudia Schiffer. Οι δύο γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συνεργασία αυτή όπως τον ίδιο ενθουσιασμό έχουν και έχουν φυσικά και οι κόρες της Schiffer.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rhode skin (@rhode)

Σε δήλωση της, στη British Vogue, η Claudia Schiffer ανέφερε πως η εμπειρία της σε άλλες εταιρείες περιποίησης δέρματος, δύσκολα γνωρίζουν τον τρόπο για να προσεγγίσουν μεγάλο μέρος του κοινού και να καλύψουν με τα προϊόντα τους νεανικές επιδερμίδες αλλά και πιο ώριμες.

Αποκάλυψε πως επιθυμεί να διατηρεί την προσωπική της ρουτίνα ομορφιάς απλή και γι’ αυτήν να χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα, καθώς τα πρωινά της είναι περιορισμένα σε χρόνο. Λατρεύει το νέο Barrier Butter, η βουτυρένια υφή του είναι κατάλληλη για τις ημέρες που το δέρμα της είναι υπερβολικά ξηρό. Μετά τις φωτογραφίσεις η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για το πρόσωπο της και το προϊόν αυτό είναι το πιο κατάλληλο.

Η Claudia Schiffer καταφέρνει να διατηρεί τη νεανικότητα και τη λάμψη στην επιδερμίδα της. Αν θες να διατηρήσεις κι εσύ αυτή τη νεανικότητα μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματά της, παραμένει πιστή στα βήματα της ρουτίνας της χρόνια. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι το καλό πλύσιμο των χεριών για την απομάκρυνση των βακτηρίων και των μικροβίων ενώ φροντίζει να χρησιμοποιεί πάντα καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες για την περιοχή του προσώπου. Στην περιποίηση της επιδερμίδας της, όπως ήδη αναφέρθηκε, συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια Μία από τις συμβουλές που της έδωσε η μητέρα της ήταν να ξεκινήσεις την περιποίηση του προσώπου από πολύ νωρίς. Να μην ξεχνάς, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία και έχεις ήδη κάνει πολλά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rhode skin (@rhode)

Για την Schiffer, η καλή υγεία της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα προς τα έξω και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή διατροφή. Οι διατροφικές της επιλογές στηρίζονται σε χαμηλούς υδατάνθρακες, ζάχαρη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Καταναλώνει ελάχιστο αλκοόλ και προσπαθεί να πίνει τρία με τέσσερα λίτρα νερό την ημέρα για μεγαλύτερη και σωστότερη ενυδάτωση. Για να προσεγγίσεις όσο περισσότερο μπορείς και να καταφέρεις να έχεις επιδερμίδα όπως η δικής να θυμάσαι, ανακεφαλαιώνουμε, ισορροπημένη διατροφή, μινιμαλιστική αλλά αποτελεσματική καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, ενυδάτωση και υγιεινές συνήθειες.