Η φυσική κομψότητα που διαθέτει, η διαχρονική πορεία του στιλ της και οι vintage αναφορές σε συνδυασμό με μία minimal βάση που δεν αποχωρίζεται, την έχουν καθιερώσει σε fashion icon της εποχής. Η fashion stylist πολλών διασημοτήτων, Dani Michelle, κατάφερε να μετατρέψει το στιλ της Daisy Edgar Jones και να γίνει αντικείμενο θαυμασμού τόσο του κοινού όσο και των ειδικών μόδας.

Το στιλ της βασίζεται σε μία πιο minimal οπτική με vintage αναφορές και μία πιο bohemian προσέγγιση καθιστώντας την ιδανική να εκπροσωπήσει τη boho αισθητική που φέτος αναγεννήθηκε από τον οίκο που την ανέδειξε, τον Chloe. 

Αν παρακολουθήσεις το στιλ της βήμα βήμα είμαστε σίγουροι θα πάθεις εμμονή με το πόσο ανεπιτήδευτα προσεγμένο είναι, με μία καθαρότητα και κομψότητα που είναι ευδιάκριτη  σε κάθε της εμφάνιση. Αποδεικνύει τη δύναμη της απλότητας με κλασσικά κομμάτια, απλές γραμμές που αναδεικνύουν την ομορφιά της και το διαχρονικότητα του στιλ που έχει επιλέξει να ακολουθήσει. Ακόμα και στα casual looks που επιλέγει δεν αποχωρίζεται ποτέ το στιλ και την κομψή αισθητική της δημιουργώντας μία ισορροπία μεταξύ άνεσης και κομψότητας. Ένα από τα χαρακτηριστικά της στοιχεία είναι η προσθήκη vintage στοιχείων χωρίς να δείχνουν loud και too much.

Για να αποκτήσεις και να αναδημιουργήσεις το σύγχρονο στιλ της για το φετινό φθινόπωρο σου προτείνουμε τέσσερις ιδέες outfit εμπνευσμένες από την Daisy EdgarJones. 

Όλες οι αποχρώσεις του βουργουνδί  

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν, λες και βγήκε από κάποιο site ή περιοδικό μόδας. Μία εμφάνιση βασισμένη στο χρώμα σε απόχρωση του μπορντό. Αν σου φαίνεται λίγο έξτρα για μία καθημερινή εμφάνιση το total leather βουργουνδί outfit θα το προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά. Δημιούργησε ένα σύνολο με το αγαπημένο σου τζιν και γκρι πλεκτό σου πουλόβερ και πρόσθεσε ένα βουργουνδί jacket και θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. Τα δύο χρώματα, το γκρι και το βουργουνδί, δένουν απόλυτα μεταξύ τους.  

Από την ¨κορυφή ως τα νύχια¨ λευκό 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα ολόλευκο σύνολο. Όλα τα μονοχρωματικά looks φαντάζουν μοναδικά πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την καθαρότητα του λευκού. Στην εμφάνιση αυτήν δεν είναι μόνο το λευκό φόρεμα που κάνει τη διαφορά αλλά και ο λαιμός που δημιουργεί σούρες και οδηγεί σε μία ανοιχτή πλάτη, καθώς και το χρυσό βραχιόλι, όλα μαζί φτιάχνουν αυτήν την elegant εικόνα. Διάλεξε ένα λευκό τοπ με κλειστό, ντραπέ με σούρες λαιμό με ένα λευκό tailored παντελόνι ή μία silk midi φούστα- δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιλέξεις φόρεμα για να πλησιάσεις την εμφάνιση της Daisy– και μπορείς να σπάσεις το λευκό με μπεζ και χρυσά αξεσουάρ. 

Μπλε της πούδρας με boho προσέγγιση 

Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα σύνολά της που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά γιατί αποτελεί fashion icon της εποχής. Κατανοούμε ότι συγκεκριμένο outfit είναι προσιτό για μία πιο επίσημη εμφάνιση και περίσταση ή κάποιο event και ίσως όχι και τόσο για μία καθημερινή πρόταση. Για μία αναδημιουργία του με μία πιο casual προσέγγιση, θα ακολουθήσεις πάλι τον κανόνα, μπλε (της πούδρας) από την ¨κορφή ως τα νύχια¨.   Ένα μπλε slip dress με ένα ζακετάκι- έχουμε δει τις ζακέτες να έχουν μία δική τους θέση στη φετινή μόδα- στην ίδια απόχρωση. Συνδύασέ τα με boho λεπτομέρειες στα αξεσουάρ όπως μακριά σκουλαρίκια ή πολλά βραχιόλια και σουέτ καουμπόικες μπότες. 

Boho εμφάνιση 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Ίσως να θεωρείς ότι ένα boho look δεν μπορεί να λειτουργήσει στην καθημερινότητα. Κάνεις λάθος. Το boho στιλ έχει επιστρέψει φέτος με μία πολύ πιο μοντέρνα και προσαρμοσμένη στα δεδομένα της μόδας του σήμερα, όπως αυτό το μίνι φόρεμα με τα βολάν που επέλεξε η Daisy από τον οίκο Chloe. Για μία φθινοπωρινή εμφάνιση επέλεξε ένα πουκάμισο- μπλούζα με βολάν σε συνδυασμό με σκούρο jeans με φαρδύ μπατζάκι- καμπάνα ενώ για παπούτσια επέλεξε clogs και ολοκλήρωσε την εικόνα με boho αξεσουάρ.