Την απάντηση φαίνεται πως δεν βρήκα μόνο εγώ αλλά και άλλοι ενημερωμένοι fashionistas, με τη δική μου αγαπημένη Κλέλια Ανδριολάτου να εμφανίζεται με τα λατρεμένα Adidas Originals και πιο συγκεκριμένα τα ανανεωμένα, φανταστικά sneakers adidas SL 72.

Όπως και εκείνη, έτσι και εγώ, διαλέξαμε τα κατακόκκινα SL 72 και ξεχυθήκαμε στους δρόμους της πόλης ως αυθεντικές street fashion ιέρειες. Εκείνη, βέβαια, με άλλον αέρα και στυλ καθώς κράτησε και ένα ολάνθιστο μπουκέτο – σύνθημα για την αναγέννηση των εμβληματικών SL 72.

Τα SL 72, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1972, είναι άλλωστε εμπνευσμένα από το lifestyle running και συνδυάζουν την πρωτοποριακή τεχνολογία με το στιλ και την άνεση. Αυτά μαζί με τον ακαταμάχητο σχεδιασμό τους είναι πάντα και τα χαρακτηριστικά των αγαπημένων μας Adidas που ποτέ δεν αποχωριζόμαστε.

Η διαχρονική σιλουέτα του SL 72, που έχει φορεθεί από original πρωτοπόρους σε όλο τον κόσμο, επανέρχεται με νέα ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάθεση και ναι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κατέληξα να τα χαζεύω για ώρες. Ήταν ολοφάνερο ποια παπούτσια θα μας προσφέρουν μία μοντέρνα εμφάνιση, διατηρώντας μια αυθεντική αισθητική ήταν και μάλιστα σε πέντε χρώματα!

Στο μυαλό μου τριγυρίζει ακόμα το λαμπερό κίτρινο, που θα ταιριάξει τέλεια με πουκάμισο με prints και τζιν, ενώ το μπλε θα μπει σίγουρα με ίδιο χρώμα κοστούμι και μπορντό μπλούζα με περίτεχνο γιακά αλά Emily in Paris.

Όσο κοιτάζω εικόνες σε περιοδικά και sites τόσο κάνω αμέτρητους συνδυασμούς με τα υπέροχα SL και μετράω καλέσματα και εμφανίσεις στις οποίες αυτά θα κλέψουν την παράσταση.

Aνακάλυψε τα κι εσύ σε όλα τα Adidas stores και στο www.adidas.gr, σε πέντε χρώματα (λευκό, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο και μπλε) και παίξε με τους συνδυασμούς και τις διαθέσεις!