Μπισκότα μαρέγκας με μόκα όπως τα έκανε η φίλη μας Lindsay από το Travel & Treasures.
- 3/4 της κούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- 3 ασπράδια αυγών
- 1/4 κουταλάκια αλάτι
- 1 κουταλιές εσπρέσσο
- 3 κουταλιές πικρό κακάο
- 1/2 κούπα chocolate chips
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στην επιλογή των αντιστάσεων. Κόβεις δύο φύλλα αντικολλητικού χαρτιού και σ ένα μικρο μπολ ανακατεύεις μαζί την ζάχαρη με το κορν φλάουρ.
- Σ ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας μίξερ χτύπησε τα ασπράδια των αυγών με το αλάτι. Ενώ χτυπάς, προσθέτεις την ζάχαρη κουταλιά κουταλιά κάθε φορά και συνεχίζεις να χτυπάς (περίπου 6-8 λεπτά χρειάζεται). Πρόσθεσε την σκόνη κακάο και τον εσπρέσο και ανακάτεψε μέχρι να ενωθούν. Με μια σπάτουλα μοίρασε μικρές μαράγκες στο χαρτί. Άφησε μερικά εκατοστά μεταξύ τους.
- Ψήνεις περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να τραγανίσουν στην επιφάνεια τους. Άφησε τις μαρέγκες να κρυώσουν.