Υλικά:
- 180 γρ. χουρμάδες
- 2/3 κούπα αμύγδαλα
- 1 κούπα καρύδα
- 2/3 κούπας θρυμματισμένη σοκολάτα ή σταγόνες σοκολάτας
Οδηγίες:
- Βάλε τους χουρμάδες σε ζεστό νερό για 10 λεπτά ώστε να μαλακώσουν. Στράγγισε τους και βάλε τους σε ένα multi μαζί με τα αμύγδαλα, τη καρύδα και τη σοκολάτα. Χτύπησε τα μέχρι να ενωθούν.
- Πλάσε μια μικρές μπάλες και στρώσε τα σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Βάλε τα στο ψυγείο για μια ώρα το λιγότερο. Μετά μπορείς να τα κρατήσεις σε ένα κλειστό μπολ στο ψυγείο για 2-3 μέρες.