Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Πρώτα η φωτογραφία, μετά η συνταγή και μετά εσύ στην κουζίνα.
Θα χρειαστείς:
- 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κούπα + 2 κ.σ. κακάο
- 1 1/2 κ.γ. baking powder
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 10 κ.σ. βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 1/2 κ.γ. βανίλια
- 24 καραμέλες βουτύρου
- 3/4 κούπας άχνη ζάχαρη
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Ύστερα, σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και το αλάτι και άφησέ το στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μίξερ ρίξε το βούτυρο, την καστανή και την κρυστάλλινη ζάχαρη, και χτύπησέ το για 4 λεπτά. Στην συνέχεια, ρίξε μέσα τα αυγά και την βανίλια και χτύπησέ τα ξανά. Τέλος, πρόσθεσε το προηγούμενο μείγμα ξαναχτύπα και ψήσε σε τα για 11-13 λεπτά.
Photo source: Cooking Classy