Προετοιμάσου τρίβοντας το τυρί που θα χρησιμοποιήσεις και πλένοντας τη ρόκα. Το μυστικό είναι να βάλεις τη ζύμη για ένα λεπτό στον φούρνο, πριν στρώσεις τα υλικά.

  • Ζύμη για πίτσα
  • 2 κουταλιές σάλτσα πέστο
  • ⅓ κούπας μοτσαρέλα
  • ½ κούπα ρόκα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • Αλάτι
Οδηγίες:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Στρώσε τη ζύμη σε αντικολλητικό χαρτί και βάλε τη για 1-2 λεπτά στον φούρνο όταν είναι ήδη έτοιμος σε θερμοκρασία. Στη συνέχεια άπλωσε το πέστο, πασπάλισε με το τυρί και άπλωσε τη ρόκα αφήνοντας ένα κενό στο κέντρο για το αυγό. Σπάσε ένα αυγό στο κέντρο της πίτσας, στο κενό που έχεις αφήσει με τη ρόκα, η οποία θα το συγκρατήσει. Πασπάλισε με λίγο αλάτι.

Βάλε τη πίτσα στον φούρνο και ψήσε μέχρι να γίνει το αυγό, περίπου 20 λεπτά. *αν θες μπορείς να αντικαταστήσεις το πεστο με σάλτσα ντομάτας.   Η συνταγή και η φωτογραφία είναι: Rise and Shine by Katie Sullivan Morford, © 2016 by Katie Sullivan Morford. Photographs © 2016 by Erin Scott.