Μαλακό φιλέτο με κρεμώδη σάλτσα και άρωμα μανιταριών και σκόρδου. Έτοιμο σε 20-25 λεπτά. Μερίδες 4-6
Θα χρειαστείς: 750 γρ φιλέτο κοτόπουλο ή γαλοπούλα 2 κουταλιές λάδι 500 γρ. μανιτάρια 3 σκελίδες σκόρδου 1 κούπας ζωμός κοτόπουλου ½ κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής 1 κούπα τυρί τριμμένο 1 κουταλιά σκόρδο σκόνη ½ κουταλάκι αλάτι ¼ κουταλάκι πιπέρι 1 κουταλιά αλεύρι
Οδηγίες:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι πρόσθεσε το λάδι και μαγείρεψε τα φιλέτα σε μέτρια θερμοκρασία για 5-6 λεπτά από την κάθε πλευρά. Βάλε σε ένα πιάτο το φιλέτο και συνέχισε στο ίδιο τηγάνι σοτάροντας τα μανιτάρια και το σκόρδο για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια βάλε το ζωμό την κρέμα, το τυρί, το σκόρδο σκόνη, το αλάτι και το πιπέρι. Μαγείρεψε 4-5 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να γίνει μια κρεμώδης σάλτσα. Βάλε το φιλέτο, άφησε για 2 λεπτά ακόμα το τηγάνι στην θερμοκρασία και απομάκρυνε το. Μπορείς να σερβίρεις μια μια πράσινη σαλάτα.