H Meghan Markle, η αγαπημένη μας Rachel από το Suits, είναι μια γυναίκα αξιοθαύμαστη. Τα έχει όλα, ταλέντο, ομορφιά και σώμα. Θα μείνουμε λίγο στο τελευταίο, γιατί αυτό μας ενδιαφέρει αυτήν την χρονική περίοδο. Έρχεται καλοκαίρι και εσύ έχεις μερικά κιλάκια από το Πάσχα (ή και πιο πριν) και είσαι και γλυκατζού. Τι να σε κάνουμε; Η Meghan βασικά, σου έχει βρει την λύση. Σου δείχνει τον δρόμο για την joie-de-vivre (aka χαρά της ζωής) μαθαίνοντας σε να φτιάχνεις το πιο λαχταριστό, υγιεινό και φυσικά, guilt free, γλυκό. Στο guilt free νομίζω σε κατάφερα. And that’s the way the cookie crumbles.
The Ginger Berry Crumble Υλικά Για την γέμιση: 2 φλ. μπλέ βατόμουρα 2 φλ. μαύρα βατόμουρα 1/2 κ.γ. βανίλια 2 κ.γ. χυμό λεμονιού 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης 1 κ.γ. φρεσκοτρυμμένο τζίντζερ Για το toping: * 2 1/2 φλ. βρώμη *5 κ.σ. μέλι (ή σιρόπι αγκάβης) *2 κ.γ. κανέλα *5 κ.σ. λάδι καρύδας (ή ελαιόλαδο) Προετοιμασία: Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνεις τα βατόμουρα μαζί με την βανίλια, το χυμό λεμονιού, το σιρόπι αγαύης και το τζίντζερ και ανακατεύεις καλά. Σε ένα διαφορετικό μπολ, ρίχνεις την βρώμη, λίγο αλεύρι, λίγο αλάτι, βανίλια, κανέλα, μέλι και το λάδι καρύδας. Ανακατεύεις με τα χέρια σου, μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στο μπολ που είναι τα βατόμουρα προσθέτεις την βρώμη και ανακατεύεις. Βάζεις το μείγμα σε ένα ταψί και το αφήνεις να ψηθεί για περίπου 35-40 λεπτά. Τώρα μπορείς να το σερβίρεις σκέτο, με λίγο γιαούρτι ή και με παγωτό. (Source: darlingmagazine.org/)