Τα μήλα, οι μηλόπιτες και οι κομπόστες αυτή την εποχή ζουν μεγάλες δόξες. Ανακαλύψαμε πως να κάνεις τη δική σου apple crumble με βρώμη και κανέλα. Σημείωσε πως αν τη φτιάξεις από την προηγούμενη μέρα θα πρέπει να τη ζεστάνεις λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων.
Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακάτεψε τη βρώμη, μια κούπα από τη ζάχαρη και το αλεύρι σε ένα μπολ. Πρόσθεσε το βούτυρο και με τα χέρια σου δούλεψε καλά το υλικό. Ανακάτεψε τα μήλα, τον χυμό λεμονιού, την κανέλα και το 1/4 της κούπας από την καστανή ζάχαρη. Βάλε το υλικό των μήλων σε μικρά μπολάκια και σκέπασε με το μείγμα της βρώμης. Ψήσε το crumble μέχρι να χρυσίσει, περίπου μια ώρα. Άφησε το να κρυώσει και σέρβιρε το με παγωτό.