- 400-ml από full-fat γάλα καρύδας
- 2 καθαρισμένα και πολύ ψιλοκομμένα αβοκάντο
- 5 – 7 κουταλιές σιρόπι της προτίμησης σου
- 1 κουταλάκι εκχύλισμα μέντας
- 1 ματσάκι φρέσκια μέντα
- ¼ κούπα σταγόνες σοκολάτες
Με παγωτοπαρασκευαστή:
Ρίξε όλα τα υλικά και ακολούθησε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Μπορείς να το σερβίρεις αμέσως μετά ή να το μεταφέρεις σε ένα ειδικό για κατάψυξη σκεύος, σκέπασε το και βάλε το στην κατάψυξη. Πριν το σερβίρεις άφησε το 10 με 15 λεπτά έξω.