Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις λίγη βανίλια, αλάτι, κομματάκια σοκολάτας ή να κάνει τη δική σου επικάλυψη σοκολάτας ή με ζάχαρη και κανέλα. Δεν θα είναι μπισκότα με 3 υλικά πια αλλά εσύ θα έχεις προσθέσει έξτρα γλυκύτητα στη γεύση σου.

Για 18 μπισκότα θα χρειαστείς συνολικά 20 λεπτά και:

1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο

1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό

Πώς θα το φτιάξεις:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώσε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και άφησε στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το αυγό χρησιμοποιώντας ένα μίξερ ή μία σπάτουλα. Ανακάτεψε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.

Χώρισε σε μπάλες τη ζύμη υπολογίζοντας 1 κουταλιά της σούπας ανά μπισκότο. Φτιάξε μικρές μπάλες και βάλε τις στο ταψί.

Ισιώσε κάθε μπάλα με το πίσω μέρος ενός πιρουνιού, κάνοντας ένα σταυρωτό σχέδιο. Τα μπισκότα δεν θα απλωθούν στο φούρνο, οπότε μπορείς να τα βάλεις κοντά κοντά στο ταψί.

Ψήσε για 8 με 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι άκρες. Μην ψήσεις παραπάνω ώρα. Άφησε τα μπισκότα να κρυώσουν στο ταψί για 3 λεπτά.

Μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε αεροστεγές δοχείο έως και 4 ημέρες.