Μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις ένα άλλου είδους πρωινό μα και απογευματινό. Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και η διάθεσή σου είναι ένα τσακ καλύτερη.
Θα χρειαστείς:
- 1/3 κούπας αλεύρι
- 1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κούπα δημητριακά
- 1/3 κούπας flakes αμυγδάλου
- 2/3 κούπας θρυματισμένα μπισκότα βρώμης
- 2/3 κούπας λάδι καρύδας
- 8 κούπες κομμένο ροδάκινο και βατόμουρα
- 2/3 κούπας ζάχαρη
- χυμό από 1 λεμόνι
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι, την καστασή ζάχαρη, το αλάτι, τα δημητριακά, τα αμύγδαλα και τα μπισκότα βρώμης και ρίχνε σταδιακά το λάδι καρύδας. Σε ένα μεγάλο διαφορετικό μπολ, ρίξε τα φρούτα την ζάχαρη και τον χυμό από λεμόνι και άπλωσε το μείγμα σε ένα ταψί. Πρόσθεσε το μείγμα από το μεσαίο μπολ και ψήσε το για 1 ώρα. Μόλις πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, άστο να κρυώσει και πρόσθεσε κρέμα.