Είχες σκεφτεί να φτιάξεις κιμά από λουκάνικα; Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις κιμά από λουκάνικα μαζί με ομελέτα; Έχεις σκεφτεί πως αυτό θα μπορούσε να είναι μία πρόταση για το lunch break σου στο γραφείο. Eπίσης θα μπορούσε να είναι πρόταση για το brunch του σαββατοκύριακου.
Συνδύασε με σαλάτα από αβοκάντο και πιπεριές.Τι θα χρειαστείς:
Ελαιόλαδο 500γρ λουκάνικο 4 αυγά 1/4 της κούπας γάλα 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1 1/2 κούπα τυρί cheddar 3/4 κούπας salsa sauce 4 tortillas
Πως θα το φτιάξεις:
Zέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίξε λίγο ελαιόλαδο. Πριν θα πρέπει να έχεις ψιλοκόψει τα λουκάνικα. Πρόσθεσε τον κιμά από τα λουκάνικα στο τηγάνι. Σόταρε τον κιμά για 4-5 λεπτά και μόλις είναι έτοιμο βγάλε το σε μία χαρτοπετσέτα να απορροφήσει την έξτρα λιπαρότητα.
Σε ένα μπολ χτύπησε τα αυγά και το γάλα να ενωθούν μεταξύ τους. Χαμήλωσε τη θερμοκρασία και πρόσθεσε το μείγμα της ομελέτας, το αλάτι και το πιπέρι. Με μία σπάτουλα ανακάτεψε και σπάσε το μείγμα. Σε ένα δεύτερο τηγάνι ζέστανε τις tortillas σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Γέμισε κάθε tortilla με τα αυγά, τον κιμά, τη salsa και το τυρί και ρόλαρε τις. Τύλιξε το κάτω μέρος με χαρτί ή αλουμινόχαρτο.