Πρόσθεσε λίγο πεπόνι στην κλασική συνταγή της σαλάτας Caprese και τελείωσε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι. Για επιδόρπιο, λίγο… πεπόνι θα είναι ό,τι πρέπει!
Υλικά
500 γραμμάρια ντοματίνια, τα μεγαλύτερα κομμένα στη μέση
Περίπου 2 κούπες πεπόνι κομμένο σε μικρά κυβάκια
220 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα σε κύβους, κομμένους στη μέση
8-10 μεγάλα, ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
αλάτι
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες
Τοποθέτησε τα ντοματίνια, το πεπόνι, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό σε ένα μεγάλο πιάτο σαλάτας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακάτεψε αργά μέχρι τα υγρά στοιχεία να απλωθούν ομοιόμορφα. Βάλε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγα λεπτά (περίπου 15) και μετά μπορείς να τη σερβίρεις.