Βράσε 3 κούπες νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Άφησε το στην άκρη, πρόσθεσε το τσάι και άφησε το 3 λεπτά. Σούρωσε το σ ένα μεσαίο μπολ και ξαναβάλε το τσάι στην κατσαρόλα. Πρόσθεσε το τζίντζερ, το ξύσμα, τη ζάχαρη και μέντα. Ανακάτευε πάνω σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και άφησε το να κρυώσει. Σούρωσε το σιρόπι του τσαγιού, ανακάτεψε με το τζιν και το χυμό λεμονιού και βάλε το στο ψυγείο.
Σέρβιρε με πάγο σε χαμηλά ποτήρια και γαρνίρισε με ροδέλες λεμονιού και φύλλα μέντας.
Recipe by Andy Baraghani Photograph by Pinterest