Εδώ στο γραφείο αγαπάμε τις Μαργαρίτες (#διπλής) και όταν καλοκαιριάζει μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέους συνδυασμούς σε αυτές. Το πρωί λοιπόν, το μάτι μας έπεσε σε αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα και εξωτική συνταγή. Για δες και εσύ παρακάτω:
Θα χρειαστείς:
1 κούπα γάλα καρύδας
1/2 κούπα νερό καρύδας
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
30 ml χυμό λεμόνι
60 ml tequila
30 ml triple sec
Και μέντα
Άσε την κούπα με το γάλα καρύδας για όλο το βράδυ στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει ανακάτεψέ το στο μίξερ με μερικά παγάκια και το νερό καρύδας. Πρόσθεσε τον χυμό λεμόνι, την τεκίλα, το triple sec και το σιρόπι αγαύης. Βάλε το στο ποτήρι της Μαργαρίτας με το φύλλο μέντας και απόλαυσέ το.