Τι εννοείς δεν τρως ποτέ πρωινό; Ώρα να αρχίσεις γιατί σου έχω φτιάξει το τέλειο πρωινό:
Πανίνι με προσούτο, brie και μαρμελάδα σύκο.
Προετοιμασία Όπως κάνεις ένα τοστ, με τη διαφορά του ότι αν ψηθεί το προσούτο γίνεται χάλια και δεν το θέλουμε αυτό. Ψήνεις λοιπόν, τις φέτες ψωμιού αλείφοντάς τες με το βούτυρο. Ύστερα, απλώνεις την μαρμελάδα, προσθέτεις το προσούτο και το brie. Αυτό ήταν. Και για αυτούς που θέλουν κάτι αλμυρό…
Αυγό σε αβοκάντο ή πιπεριάΠροετοιμασία Κόβεις το αβοκάντο ή την πιπεριά στην μέση και το/την βάζεις στο τηγάνι. Τοποθετείς, με ηρεμία ώστε να μην σπάσει ο κρόκος, το αυγό μέσα στο αβοκάντο ή την πιπεριά και περιμένεις να τηγανιστεί. Στύψε και μια πορτοκαλάδα και γίναμε. (Εσένα που έβαλες ξυπνητήρι νωρίτερα για αύριο, σε αγάπησα λίγο παραπάνω.)
Η πρώτη συνταγή είναι από το darlingmagazine.org Και η δεύτερη από το travelsandtreasuresblog.com