Γυρνάς σπίτι από τη δουλειά και θέλεις κάτι γρήγορο; Είναι πολύ εύκολο, απλώς διάβασε παρακάτω.
Θα χρειαστείς:
- 8 φτερούγες κοτόπουλου
- ελαιόλαδο
- ¾ κούπα βερίκοκα
- 1 κ.σ. σόγια
- 2-3 κ.σ. χυμό λεμόνι
- λίγο τσίλι
- αλάτι και πιπέρι
- 2-3 κ.σ. νερό
Ζέστανε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Βάλε λάδι και τις φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να πάρουν χρώμα για 10-15 λεπτά. Στο μεταξύ, ανακάτεψε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Άφησέ το για λίγο ακόμη για να δέσει και σέρβιρε το με ρύζι.