2 αβοκάντο Χυμός από 1-2 λεμόνια ή lime 1/2 φρέσκο τσίλι 1/2 ντομάτα, ψιλοκομμένη Κορίανδρος
Βάζετε στο μίξερ τα αβοκάντο, το χυμό από λεμόνι και το φρέσκο τσίλι και χτυπάτε καλά. Προσθέτετε τα κομματάκια ντομάτας και ανακατεύετε το μείγμα με το κουτάλι. Ύστερα, το βάζετε σε ένα μικρό μπώλ και μαζί με mexican nachos, έχετε φτιάξει το τέλειο ορεκτικό για το τραπέζι σας.
Fajitas 250γρ. τηγανητό κοτόπουλο 1κ.γ. σόγια 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κομματάκι σκόρδο 1/2κ.γ. κύμινο 2 κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες Λίγο ελαιόλαδοΚόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες και το μαρινάρουμε. Ύστερα, το τηγανίζουμε με λίγο λάδι και το αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, το κύμινο και τις πιπεριές και ξαναβάζουμε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας.
Μπορείς τώρα να πάρεις τις έτοιμες τορτίγιες από το supermarket και να απολαύσεις τα αγαπημένα σου σπιτικά fajitas πίνοντας τη δική μου αγαπημένη, Margarita με Jalapenos.
One thought on “Cook Like A Chef: Mexican Food”