Θα χρειαστείς:
250γρ φέτα ΔΩΔΩΝΗ 3-4 κουταλιές λάδι αλάτι και πιπέρι
1 γαλλική μπαγκέτα
Πως θα το φτιάξεις:
Σε ένα πιάτο με ένα πιρούνι λιώσε τη φέτα ρίχνοντας σιγά σιγά λίγο λάδι κάθε φορά μέχρι να γίνει μαλακή, ενιαία κρέμα. Στο τέλος βάλε το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα τηγάνι βάλε λίγο λάδι και άφησε σε πολύ χαμηλή φωτιά τον βασιλικό να μαλακώσει και να αρωματίσει το λάδι.
Κόψε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και πέρασε τις από την τοστιέρα. Στρώσε την κρέμα τυριού από πάνω και βάλε από μία κουταλιά βασιλικού, περιχύνοντας με λίγο λάδι.