Το μπιφτέκι που θα συνδυάσεις με ένα ελαφρώς γλυκό ψωμάκι pretzel και θα ισούται με το τέλειο burger.
Tι θα χρειαστείς:
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1/3 γ. έτοιμη σάλτσα τσίλι
2 κουτ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουτ. horseradish
2 κουτ. πικάντικη μουστάρδα
2 κουτ. Worcestershire
1/2 κουτ. αλάτι
1/4 κουτ. Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
6 ψωμάκια πρέτσελ
πίκλες, για το σερβίρισμα
μαρούλι, για το σερβίρισμα
ντομάτα σε φέτες, για το σερβίρισμα
τσένταρ σε φέτες, ανά μερίδα
Πώς θα το φτιάξεις:
Ζέστανε το γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε μαζί τον κιμά, τη σάλτσα τσίλι, το κρεμμύδι, το horseradish, τη μουστάρδα, τη σάλτσα Worcestershire, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ενωθούν.
Χώρισε το κρέας σε 6 μέρη και πλάσε σε μπιφτέκια, φροντίζοντας να μην έχουν πολύ πάχος. Ψήσε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν όπως προτιμάς.
Σέρβιρε σε ψωμάκια με πίκλες, μαρούλι, ντομάτα και τσένταρ.