Θα φτιάξεις αυτό το dip για να το σερβίρεις με chips. Μπορείς επίσης να το βάλεις σε hot dogs που θα φτιάξεις με/για φίλους.
Θα χρειαστείς:
2 κουταλιές βούτυρο
3 μεσαία κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 1/2 κούπα sour cream, σε θερμοκρασία δωματίου
500γρ cream cheese,
1 κουταλιά μαιντανό, ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι Worcestershire sauce
αλάτι και πιπέρι
Πως θα το φτιάξεις:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν, σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία, σχεδόν 25 λεπτά. Πρόσθεσε 2 κουταλιές νερό μαγείρεψε άλλα 3 λεπτά. ‘Αφησε τα κρεμμύδια να κρυώσουν για 15 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε τη sour cream με το cream cheese, τον μαιντανό, την σκόνη κρεμμυδιού και τις sauce. Aνακάτεψε να ενωθούν καλά και πρόσθεσε τα κρεμμύδια. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
Μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο για 3 μέρες.