Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώσε σε ένα ρηχό ταψί αντικολλητικό χαρτί. Άπλωσε τη ζύμη να είναι πολύ λεπτή, βάλε τη σάλτσα, τα πεπερόνι, τα λουκάνικα και το τυρί. Ρόλλαρε προσεκτικά τη από το στενό της μέρος ζύμη σαν να κλείνεις ένα κέικ κορμό. Κλείσε με τα δάχτυλά σου καλά τη ζύμη στο άνω και στο κάτω μέρος. Χάραξε διαγώνιες γραμμές πάνω στη ζύμη με ένα κοφτερό μαχαίρι. Ψήσε για 15 λεπτά και σέρβιρε με sauce στο πλάι.
Αυτό