alo (Custom)Μπορεί να μην ξέρω να μαγειρεύω, μπορεί να μην ξέρω να φτιάχνω γλυκά, ξέρω όμως, να φτιάχνω πρωτότυπα cocktails με τους χυμούς alo.

Τί είναι οι χυμοί alo; θα σκεφτείς τώρα. Και θα σου πω ευθύς αμέσως: Οι χυμοί alo αποτελούνται από 25% αλόη βέρα, φυσικούς χυμούς, φυσικά συστατικά και νερό. Είναι πλούσιοι σε αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν και μάλιστα no1 brand στην Αμερικάνικη Αγορά στην κατηγορία του. Έχουν μικρή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υποστηρίζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Και τώρα θα μου πεις: Γιατί να προτιμήσω για το κοκτέιλ μου ένα χυμό που περιέχει αλόη βέρα; Και θα σου πω: Η αλόη περιέχει πάνω από 200 θρεπτικά συστατικά και βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, έχει αποτοξινωτική δράση, ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην εξάλειψη πεπτικών διαταραχών, στοιχεία που μπορούν να κάνουν το κοκτέιλ σου θρεπτικό και υγιεινό.

Σου προτείνω ένα από τα παρακάτω:

Mediterra Comfort | Φρουτένιο και Δροσιστικό

Συστατικά:

150ml ALO Comfort (Aloe Vera & ροδάκινο & καρπούζι)

60ml μαστίχα λικέρ

20ml φυσικό χυμό λεμονιού

2 dashes cherry bitters

Μέθοδος:

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο ποτήρι με φρέσκο πάγο και αναδεύουμε. Σερβίρουμε γαρνίροντας με peel αγγουριού με amarena και κεράσια.

Herbal Awaken | Έντονο, γευστικό, γεμάτο αρωματικές εκρήξεις

Συστατικά:

90ml ALO Awaken ( Aloe Vera & Awaken)

20ml vodka

30ml aperol

10ml green chaurtreuse liquer

15ml φρέσκος χυμός Lime

2 dashes orange bitters

Μέθοδος:

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο mixing glass, κρυώνουμε αναδεύοντας με φρέσκο πάγο και σουρώνουμε στο κοχύλο. Τοποθετούμε ένα μεγάλο κύβο πάγου και πάνω του ξαπλώνουμε δύο λεπτές φέτες ακτινιδίου.

Exotic Allure | Εξωτικό, φρουτένιο, γλυκόξινο, με νότες τσαγιού

Συστατικά:

150ml ALO Allure ( Aloe Vera & mangsteen & mango)

40ml vodka vanilla

10ml liquer πράσινο μήλο

10ml liquer passion fruit

25 ml σιρόπι πράσινου τσαγιού με βερίκοκο

20ml φρέσκο χυμό lime

Μέθοδο:

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο mixing glass, κρυώνουμε αναδεύοντας με φρέσκο πάγο και σουρώνουμε στο ποτήρι. Βάζουμε ένα σφηνάκι πάγου, το οποίο απογεμίζουμε με αφρό μανταρινιού και γαρνίρουμε με αποξηραμέν βερίκοκο.