- 1 ρίζα κουρκουμά, καθαρισμένη και κομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κουταλιά μηλόξηδο
- 1/2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε 2 κούπες νερό και το βράζουμε μαζί με τον κουρκουμά. Στη συνέχεια μειώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Μετά που κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε την πιπεριά το ξύδι και το μέλι. Αφαιρούμε τον κουρκουμά και βάζουμε το ρόφημά μας σε μια κούπα. Έτοιμο!