Ακολουθεί μια συνταγή με τα εξής πολύ ξεκάθαρα πλεονεκτήματα: 1. έχεις όλα τα υλικά σπίτι σου. 2. είναι εύκολη, 3. μπορείς να την δοκιμάσεις όταν θες κάτι γλυκό και να πάρεις τις μισές θερμίδες από πχ. μια πάστα.
Θα χρειαστείς:
1 μπανάνα κομμένη σε ροδέλες
1 κουταλιά μέλι ΜΕΛΙΡΙΤΟ
κανέλα
ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
Σε μέτρια θερμοκρασία άφησε το λάδι να κάψει. Βάλε τις ροδέλες μπανάνας στη σειρά και ψήσε για 1-2 λεπτά απο την κάθε πλευρά. Στο μεταξύ ανακάτεψε το μέλι με μια κουταλιά νερό για να γίνει πιο ρευστό και πρόσθεσε την κανέλα. Βγάλε τις μπανάνες και ρίξε το ”σιρόπι” από πάνω.
Αναρωτιέσαι πως δεν το είχες σκεφτεί τόσο καιρό;
Μπες στο site με δική σου ευθύνη (θα θες κάτι γλυκό)