- 750 γρ μοσχαρίσιο κιμά
- 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 500 γρ σάλτσα ντομάτας
- 1 κουταλιά λάδι
- 200 γρ καλαμπόκι
- 2-3 πιπεριές jalapenos
- 2 κονσέρβες φασόλια
- 2 κουταλιές τσίλι σε σκόνη
- αν θες μπορείς να έχεις επιπλέον τριμμένο cheddar, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, sour cream, κόλιαντρο
Oδηγίες:
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μέτρια θερμοκρασία σόταρε τον κιμά μέχρι να ροδίσει.
- Βάλε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και ανακάτεψε το μέχρι να γίνει διάφανο.
- Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και βράσε το μείγμα σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστό γαρνίροντας με ό,τι θες.